V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

E-shop: - ajurvédska kozmetika - ajurvédskej koreniny - káva, čaje - cukríky - ekodrogérie - kozmetika - doplnky stravy

Zaisťujeme IT riešenia, služby a odborné vzdelávanie pre insolvenčných správcov: - semináre s odborníkmi - školenie ISIS - dáta v bezpečí - profesionálna podpora - virtuálna asistentka.

Spoločnosť IReSoft ponúka dochádzkový systém Alveno, ktorý slúži pre evidenciu dochádzky zamestnancov. Systém dochádzky Alveno sa skladá z čítačky dát a softvéru, ktorý automaticky spracováva prístupy a jednoducho vyhodnocuje reporty dochádzky. Tak šetrí váš čas i peniaze.

SATTURN HOLEŠOV spol. s r. o. (1992) je významnou privátne firmou so sídlom v regióne Zlínsky kraj. Odborovo pôsobí najmä v oblasti elektronických komunikácií a informačných technológií v spojení s projektmi v oblasti ochrany životného prostredia. Nosnými produktmi firmy sú výstavba a prevádzka dátových sietí, infokanál káblovej televízie, ...

Spoločnosť Z-WARE s.r.o. sa zameriava na výrobu a inštaláciu identifikačných systémov. Dodávame prístupové a dochádzkové systémy, turnikety, systémy pre automatizáciu stravovanie, čítačky a všetky doplnkové príslušenstvo. Všetky naše systémy sú stavebnicové a dajú sa pohodlne rozširovať podľa Vašich požiadaviek. Vývoj, výroba, montáž, ...

služby - servis a správa lokálnych počítačových sietí a sietí WiFi - dodávky hardware a software - zálohovanie dát, vybudovanie záložných serverov a spojenia - ochrana dát informačných systémov - dodávka elektronického zabezpečenia budov - alarmy.

Spoločnosť Process Point s.r.o. sa zameriava na robotizáciu, digitalizáciu, vyťažovanie dát, automatizáciu procesov a mnoho ďalšieho.

Výroba, spracovanie, návrh, tlač: -reklamné letáky, vizitky -grafické návrhy vrátane realizácie, reklamná grafika -tvorba www stránok, prezentácia na internete.

Spoločnosť INFO NOVA, s r.o. poskytuje služby v oblasti IT. Zameriavame sa na návrhy implementácie informačných technológií a riešení informačného prostredia vo firmách a tiež dodávku hardware a software. Pri implementácii zohľadňujeme individuálne požiadavky zákazníka, vytvárame unikátne riešenie a odovzdávame inštalácie na kľúč. Našou hlavnou ...

Spoločnosť Rapid System, spol. s r.o. prevádzkuje vývojovú, obchodnú a servisnú činnosť v oblasti software - reštauračné a recepčný informačné systémy pre hotely a reštaurácie, vývojovú, výrobné a predajné činnosť v oblasti pokladničných systémov. Ďalej sa zaoberáme predajom a inštaláciou HW a SW obchodných pokladničných systémov, predajom a ...