V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Služby: - pripojenie k internetu - VOIP telefonovanie - televízia

Vývoj: - ekonomický a informačný systém

Činnosť: - vývoj operačných systémov pre malé a regionálne letiská, vojenské letiská - výskum vzdušnej letovej prevádzky

Vývoj a výroba - priemyselná elektronika. Vývoj a výroba - softvér pre priemyselné technológie.

EmBrand s.r.o. sa zameriava na online marketing, kariérne weby, náborové videá, copywriting, grafické služby a na sociálne siete.

SAB Digital sa zameriava na streamovanie, multimediálne služby, video, audio, organizovanie akcií s vlastným technickým zázemím a na doplnkové služby.

2Tom s.r.o. vykonáva webdesignové služby, tvorbu webových stránok as tým súvisiace činnosti.

Služby - vývoj aplikácie modernej počítačovej grafiky v medicíne - vývoj inovatívnych riešení - lekárske spracovanie obrazu a 3D vizualizácia - anatomické modelovanie ľudských tkanív - rekonštrukcia kraniálnych defektov.

Spoločnosť je nositeľom certifikátu kvality ISO 9001: 2009. Firma MITEK INDUSTRIES, spol. s r.o. ponúka kompletnú technológiu pre navrhovanie, výrobu a montáž nosných konštrukcií striech a drevostavieb. 1. Software MITEK 2020 - špecializovaný programový balík na návrh, výpočet a požadovaný výstup v podobe dokumentácie potrebnej na výrobu ...

Informačné technológie a jazykové služby - webhosting - preklady a tlmočenie - IT služby .

Služby - dizajn a vývoj interaktívnych zariadení - grafický dizajn - webové stránky a návrhy aplikácií.

Stlužby - IT podpora - outsourcing - správa sietí rôznych platforiem a operačných systémov - kurzy, školenia programvania, MICROSOFT a ďalšie.

Služby - vývoj softvéru - marketing - mobilné aplikácie. Ďalšia pobočka - adresa: Prosecká 54/77, 190 00 Praha 9.

-Výroba zdravotníckych pomôcok -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, ...

EX Machine s.r.o. sa zameriava na digitálny marketing, vývoj a tvorbu webových prezentácií a na správu online kampaní.

brandthink s.r.o. sa zameriava na reklamné služby, online marketing, tvorbu webových stránok, log, značiek as tým súvisiace činnosti.

Spoločnosť pageart s.r.o. sa zameriava na tvorbu webových stránok, e-shopov, SEO a marketing.

Mechatrex, s.r.o. sa špecializuje na hardvér, softvér, startup pre vývoj IoT zariadení as tým súvisiace činnosti.

Dual Studio s.r.o. je fotografické, webdesignové a grafické štúdio zameriavajúce sa na fotografie, grafiku, tlač a tvorbu webových stránok.

služby: - tvorba webových stránok - webdesign.

Maloobchod, veľkoobchod, predaj, e-shop: -LED žiarovky -reflektory, pásky, bodové osvetlenie na báze LED -PC komponenty -monitor Multimediálny zariadenie -Tlačiareň -spotřební materiál Sieťový zariadenie -software -družicová navigácie. Servis PC a príslušenstvo: -upgrade počítačov -Výmena komponentov -zvýšenie výkonu ...

Crevety s.r.o. sa zameriava na tvorbu webových stránok a vizuálnej identity, na grafické návrhy tlačovín a ich výrobu.

Vývoj: -webové prezentácie -vývoj softvér -internetový marketing -analýzy a meranie.