V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Dodávka, servis: -výpočtová technika. Služby: -inštalácia, správa počítačových sietí. -školenie užívateľov PC. -odborné školenia IT technikov.

Služby: -pripojenie k internetu. -správa IT. Práca: -montáž zabezpečovacie zariadenie. -elektrorevízia. Služby: -vedenie účtovníctva. -vedenie daňovej evidencie.

Reklamná agentúra: - grafické spracovanie a tlač firemných materiálov - signmaking - webdesign - výroba reklamy - potlač textilu

Reklamná agentúra, služby: - webdesign - tvorba webovej stránky, e-shopy - tlač

Činnosť: - vývoj on-line aplikácií - webdesign - webhosting - marketing

Činnosť: - vývoj, implementácia a podpora vlastného informačného systému FIS - outsourcing

Ostatné služby: - vytváranie a propagácia webov firiem a produktov - vytváranie malých eshopov - vytváranie webov nehnuteľností na predaj a na prenájom

Ponuka poradenských služieb v oblastiach: - dodávky infomračných systémov Helios - dodávky softvér pre správu dokumentov - dodávky software pre e-shopy a webové prezentácie - vzdelávanie dospelých. Poradenské služby pre stredné firmy z oblasti Moravy.

Bezdrôtové pripojenie k internetu Serverhosting a webhosting

Spoločnosť MICROSYS, spol. s r.o. so sídlom v Ostrave a viac ako 20-ročnou tradíciou sa zaoberá vývojom vizualizačného SCADA software PROMOTIC a realizáciou aplikácií v oblasti priemyselnej automatizácie. Činnosť spoločnosti sa zameriava na - vývoj a distribúciu SCADA software PROMOTIC pre vizualizáciu a riadenie technologických procesov v ...

Tvorba, vývoj: - ekonomické systémy. Počítačové služby, programovanie.

Vývoj, predaj: - softvér ekonomického charakteru - tvorba programov.

Vysokorýchlostné internetové pripojenie. Predaj a servis PC, počítačov. Webdesign.

Projektová technická dokumentácia, dodávka, montáž: - elektrické regulované pohony (striedavé, jednosmerné) - pohony s krokovými motormi - servopohony - riadiace systémy. Vizualizácia technologických procesov. Počítačové aplikácie v priemysle. Aplikácia: - meniče Siemens, Control Technique - programovateľné automaty, priemyselná ...

Creative štúdio. Grafické kreatívne štúdio. Reklamné služby: - animácia - 3D vizualizácia - tvorba multimediálnej propagácie - webdesign - kompletný DTP servis - grafické návrhy - návrh, spracovanie - reklamné tlačoviny, letáky, katalógy - marketingová komunikácia.

Bezpečnosť, správa, servis, oprava: - počítačové siete LAN/WAN - zálohovanie dát - optimalizácia testovacieho a vývojového prostredia.

Služby: -automatizácia technologických procesov -meranie a regulácia -poradenstvo v oblasti výroby, rozvodov, spotreby energie. Vývoj, výroba: -elektronické zariadenia, systémy. Projekčná činnosť, projekcia. Inžinierska, obchodná, sprostredkovateľská činnosť.

Služby: - marketingové - manažérske - katalogizácia produktov - PR elektronické a tlačené materiály - DTP štúdio - webdesign štúdio.

Spoločnosť MiCoS SOFTWARE s.r.o. sa už od roku 1991 sústredí na vývoj informačných systémov v oblasti Software Asset Management/SAM. Produkty firmy sa zameriavajú na minimalizáciu obchodných a právnych rizík spojených s využívaním software za súčasného zvyšovania produktivity koncových užívateľov. Správca IT - audit SW a HW - nástroj určený ...

Služby: - vývoj softvéru pre mobilné zariadenia Apple, Android a Windows Mobile

Služby: -webové a grafické štúdio