V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

PatentOn Group s.r.o.poskytujú obchodnú, inžiniersku a sprostredkovateľskú činnosť, poradenstvo v oblasti ochrane duševného zdravia. Vykonáva v tejto oblasti semináre a školenia, zaoberá sa ochrannými známkami a písanie rešerší.

Činnosť: - vývoj softvéru - komplexný systém pre elektronické obchodovanie - publikačný systém umožňujúci správu firemných webových stránok

Medzi poskytované služby spoločnosti Burillion s.r.o. sa radí intranetové aplikácie, softvér pre MS Windows, Správa databáz Oracle 24x7 a správa linuxových serverov.

Spoločnosť Safe Mining s.r.o. sa zameriava na konfiguráciu a správu výpočtových serverov pre overovanie transakcií kryptomien.

Firma Servis PV sa zameriava na servis výpočtovej techniky, nákup komponentov, zostavovanie a inštaláciu počítačov podľa priania zákazníkov. Servis spoločnosť zaisťuje nepretržite a okrem toho sa postará aj o zálohu dát, čistenie počítačov a zabezpečenie.

Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály. Prevádzkovanie Minecraft server hostingu

Zaoberáme sa počítačovými službami pre menšie firmy, ordinácie, kancelárie a súkromné osoby. Ponúkame komplexné služby vrátane dodávky počítačov, tlačiarní a ďalšie techniky na kľúč. Zaisťujeme servis počítačov a mobilnej techniky, správu sietí, dátové zálohy. Región pôsobnosti Šumperk, Olomouc a ich okolie.

Administrácia vášho pc, tvorba webových stránok na prianie zákaznika.Poskytovanie poradenstva ohľadom informačných technológií.Všetko za prijateľné ceny. Admin of your computer, making website .Providing consulting regarding it technologies

Služby: - tvorba webových stránok, e-shopov - grafické práce - internetová reklama.

Vývojárske štúdio, ktoré tvoria webovej prezentácie a mobilné a webové aplikácie, e-shopy a databázy. sme schopní realizovať aj digitálny marketing a ilustrácie na mieru.

Pripojenie k internetovej sieti optickými a bezdrôtovými technológiami. Zaistenie internetového pripojenia pre rodinné domy, byty, bytové domy aj veľké firmy v okolí Olomouca.

služby: - bezdrôtové pripojenie k internetu - VoIP hlasové služby - hosting - správa sietí.

Tvorba webových stránok a reklama na internete: - internetový marketing - tvorba webových stránok - webdesign - reklama na internete - internetové aplikácie - tvorba e-shopu - redakčný systém - optimalizácia stránok pre vyhľadávače. Upratovacie služby: - upratovanie spoločných priestorov v bytových domoch - upratovanie domácnosti a ...

Spoločnosť Cinesnet Pre s.r.o. patrí medzi skúsených dodávateľa komplexných služieb v oblasti IT. Vykonávame analýzu, návrh a dodávku informačných systémov presne podľa potrieb našich klientov. Poskytujeme poradenstvo aj systémové školenia. Nájdete nás v Košiciach na ulici Mišáková. Naša činnosť:  - informačné technológie  - budovanie IT ...

Spoločnosť CID International a.s. patrí medzi popredných producentov informačných technológií pre oblasť dopravy, špedície a skladovania. Ďalej naša firma ponúka aj služby v oblasti outsourcingu, tvorbu technologických štúdií a odborných analýz. Sídlo firmy sa nachádza na adrese Dr. Milady Horákové 1200 / 27A, Olomouc a úsek vývoja informačných ...

asistenčný softvér, ktorý je každému zákazníkovi vytvorený na mieru - prístupný cez telefón, PC či tablet. Prehľadná evidencia, ovládanie: - dochádzka - autorizácia vstupov a vjazdov na pracovisko - BOZP - skúšky alkoholu pred vstupom na pracovisko - kamerový systém - zabezpečenie pracoviska - stráženie vyznačených priestorov a ...

Informačné technológie. Implementačný partner spoločnosti QI GROUP a.s. Informačný systém. Informačný systém QI. ERP systémy. Podnikový informačný systém.

Tvorba webových stránok. Vývoj webových aplikácií. SEO optimalizácie. Tvorba grafiky a natáčanie videí. Správa a konfigurácia LMS Moodle. Odborné kurzy a školenia v oblasti výpočtovej techniky.

služby: - tvorba webových stránok, e-shopov - grafické práce - registrácia domén - webhosting

Výroba, činnosť: - gravírovanie do skla - pieskovanie skla - 3D laser do skla - plakety, ťažítka, trofeje, dekoračné a reklamné sklo - reklamné predmety - ocenenie, poháre Ďalšie služby: - reklamná činnosť - tlač - grafika, webdesign.

IT služby: - inštalácia a konfigurácia serverov - zálohovanie dát - poradenstvo v oblasti IT - návrhy a správa sietí - tvorba webových stránok - predaj, servis počítačov, tlačiarní, serverov - grafické a tlačiarenské služby.

Reklamná agentúra marketingová agentúra návrhy - logotypy digitálna tlač ofsetová tlač Grafické návrhy a realizácie - tlačoviny - vizitky pre megaboardy Výroba - digitálna inzercia a prezentácie pre tablety a mobilné telefóny ANDROID, APPLE, WINDOWS MOBILEgrafické návrhy a realizácie - webové ...

Dodávka softvér a IT služieb: - software pre maloobchodné siete - dentist + - komplexné spracovanie agendy ordinácie zubného lekára - mobilná registračné miesto - Portál ZP - elektronická komunikácia so zdravotnými poisťovňami.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - výpočtová technika - počítačové komponenty - softvér - spotrebná elektronika - spotrebný materiál. Servis výpočtovej techniky: - opravy notebookov (pozáručný).