V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Tvorba web stránok, servis PC a IT u Vás doma, Olomouc a okolie. Inštalácia počítača, odvírovanie PC, tvorba domácich sietí.

Konzultácie a analýzy pri návrhu geografických informačných systémov v oblasti verejnej správy a samosprávy i súkromného sektora.

Tvorba webových stránok - doména, SEO, webdesign, reklamné bannery, e-shopy.

Reklamná činnosť. Grafické štúdio. Ofsetová a veľkoplošná tlač. Tvorba www stránok. Výstavy a veľtrhy - realizácia.

Správa: - informačné systémy - správa, poradenstvo pri výbere, implementácia - počítačové siete - správa, realizácia - servery - správa fyzických aj virtuálnych Windows aj Linux - databáza MSSQL, MySQL, PostgreSQL, Firebird Predaj: - výpočtová technika, servery, notebooky, desktopy, príslušenstvo, sieťové komponenty - výkonné cloudové ...

Maloobchod, predaj, servis: - výpočtová technika - odvírenie pc - správa sietí - grafické korekcie prác - tvorba úprava internetových stránok.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Výskum a vývoj v oblasti prírodných a technických vied alebo spoločenských vied -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, ...

Hlavné body činnosti: - analýza, projekcia a podpora zákazníka pred, počas a po zavedení aplikačného a systémového softvéru-služby systémového integrátora ERP -poskytovanie komplexných systémových a užívateľských školení zákazníkom.

Ponúka: - služby implementácie, údržby a rozvoja podnikového informačného systému SAP - vývoj mobilných aplikácií SAP - služby systémovej integrácie - analýzy prínosov, vyhodnotenie projektu a návratnosť investícií do informačného systému.

Pieskovanie skla Gravírovanie laserom Veľkoplošná tlač Výroba pečiatok Veľkoplošná tlač Laserové gravírovanie Tvorba webových stránok Fotoobrazy Roll up a pop up systémy Virtuálne prehliadky Polep automobilov Zámočnícka výroba Potlač tričiek a textilu Tlač vizitiek Pieskovanie skla a zrkadiel

Služby: - zákazkový vývoj softvéru - vývoj mobilných aplikácií - vývoj web aplikácií - outsourcing - školenia.

Návrh a inštalácia softvéru a jeho následná údržba.

Reklamná činnosť Marketing Počítačová grafika Zostavenie počítača Riešenie závad na počítači Poradenstvo - v oblasti informačných technológií a spracovávania dát Výroba - www stránky Poradenstvo - v oblasti informačných technológií Montáž a servis - počítačové sietekonfigurácia - prvky siete

Tvorba: - webové stránky - mobilné aplikácie.

Služby: - webdesign - tvorba webových stránok

Efektívne propagačné stratégie pre vaše podnikanie s využitím účinných nástrojov. Vyvíjame vlastný softvér na zákazku podľa vašich požiadaviek.

Služby: - vývoj ekonomického a databázového softvéru

Vývoj, tvorba: - softvér na zákazku

Služby: - online vyšetrovanie - trackingové vyšetrovanie - skupinové rozhovory (Focus Groups)

Tvorba webových stránok. Seo optimalizácia.

Komplexné práce s výpočtovou technikou: - servis a opravy počítačov/notebookov ( všetkých typov a značiek) - montáže a úpravy starých aj nových počítačov - záchrana dát zo všetkých médií - tvorba a návrhy web stránok - poradenstvo v oblasti HW, SW - predaj stolných počítačov + príslušenstvo - zákazkové stavanie PC.

Dodávka: - hardvér - softvér. Bezdrôtové pripojenie k internetu okres Kroměříž, Přerov, Zlín. Inštalácia: - softvér.

DUNA ekonomický softvér je spoľahlivý informačný systém pre vedenie účtovníctva, miezd, daňovej evidencie či skladov a objednávok, ktorý uľahčí prácu nielen menším a stredným firmám, ale aj podnikateľom alebo nezárobkovým organizáciám. Na tvorbu a vývoj týchto ekonomických, účtovných, obchodných, predajných a mzdových systémov (softvérov) DUNA sa ...