V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Fotografovanie: - portréty, produkty, výrobné priestory Internetové aplikácie - výroba - www stránky.

Revolučné ICT riešenie pre zber dát, integráciu systémov a aplikácií, zdieľanie a správu súborov, analýzu dát, vizualizáciu zistených hodnôt v grafoch, nové nástroje na riadenie, riešenie pre automatizáciu a exporty dát.

Vývoj softvér na zákazku. Outsourcing vývojových kapacít. Implementácia a podpora SW riešení. Architektúra SW, analýzy a konzultácie.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály

Dodávka, predaj: -platobné systémy -satelitné príjmače Služby: -poskytovatelia programov -pozemné digitálne vysielanie

Zaoberáme sa: - tvorbou webových stránok - tvorbou e-shopov - komplexnou správou sociálnych sietí - internetovým marketingom - grafickým dizajnom. Máme pre Vás množstvo vychytávok.

Online platforma pre vzdelávanie: - zamestnancov firiem aj inštitúcií, - partnerov, - klientov.

Poskytovateľ telekomunikačných služieb - Internet, Telefónu, Televízie, sledovanitv.cz a Webhostingu.

IT služby: - audit a analýza webových riešení - poradenstvo v oblasti PC - inštalácia hardvéru a softvéru - optimalizácia výkonu Windows - konfigurácia Wifi a LAN sietí - vzdialená správa / VPN. Detský secondhand Obliekame anjelikov. Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - Dojčenské dupačky, overaly - Dojčenské body - ...

Služby: -návrhy a realizácia firemných katalógov, propagačných prospektov a plagátov -grafické štúdio -webdesign - tvorba www stránok -public relations agentúra -prenájom reklamných plôch -fotoprodukcia, fotoateliér -výstavná expozícia.

Služby reklamnej agentúry: -prezentačné systémy -tlačoviny -polepy áut -svetelná reklama -veľtrhy a marketingové akcie -reklamné predmety -grafika, web design, logá, slogany.

Vytvoríme vám webové stránky, vďaka ktorým získate nových zákazníkov a zviditeľníte vaše podnikanie na internete. Chcete aj vy vytvoriť webové stránky alebo internetový obchod? Ozvite sa nám.

Poskytovanie telekomunikačných služieb: - pripojenie na Internet na bezdrôtových technológiách WiFi aj na platforme LAN 10/100. Outsourcing počítačových sietí. Webhosting. Predaj a servis: - výpočtovej a kancelárskej techniky.

Vývoj: -softvér na zákazku Webdesign a tvorba webových stránok: - vývoj redakčného systému MAGNOLIA. Zákaznícka podpora, servis a poradenstvo.

Komplexné služby: -vývoj,implementácia: -softvér pre oganizácie,školy,lekára: -ekonomický a výrobný informačný systém DIMENZE++ -systémový a aplikačný softvér Microsoft -konzultácia,poradenstvo,školenie. Predaj,oprava,servis: -počítače,počítačové komponenty a príslušenstvo. Intranetovo-internetové podnikové ...

Služby: -tvorba www stránok s profesionálnym redakčným systémom -programovanie eshopov a internetových aplikácií -grafický dizajn, SEO optimalizácia pre vyhľadávače, online reklamnej kapmane.

Služby: -internetová reklama -SEO optimalizácia -webdesign -webhosting

Reklamná agentúra: - grafické štúdio - tvorba webových stránok - webdesign

Činnosť: - grafické štúdio - tvorba webových stránok

Maloobchod, predaj: -výpočtová a kancelárska technika. Predaj, oprava, servis: -tlačiarne -monitory -mobilné telefóny -počítače YES* computers, servery -notebooky ACER, TOSHIBA, GERICOM, HP** -počítačové siete-certifikácia SOLARIX -základná doska -procesor CPU* -harddisky -pamäte-SORAM, SIMM -grafické karty. Návrh, ...