Webdesign zahŕňa nielen tvorbu grafiky webu, ale aj analýzu stránok, registráciu domény, návrh základnej štruktúry, samotné naprogramovanie webu, naplnenie textami a následnú optimalizáciu pre vyhľadávače. Získajte reprezentatívny web ľahko a rýchlo.

Všetko okolo IT. Webové prezentácie, e-shopy, vývoj softvéru na mieru, IT školenia, SEO optimalizácia. Systém pre výberové konania a elektronické aukcie

Tvorba webových stránok, prezentácií, e-shopov. Implementácia na CMS Drupal. Kódovanie webovej grafiky do HTML a CSS.

Webdesign, internetové prezentácie, redakčné a publikačné systémy, tvorba multimediálnych CD a DVD, design, corporate identity, DTP.

Firma Zega grafické štúdio sa zaoberá dizajnom, grafikou a tvorbou webových stránok a reklamy, a to vrátane jej výroby „od A do Z“. Súčasťou našej činnosti je výroba reklamy, čo zahŕňa napríklad polepy automobilov, rezanú reklamu, reklamný textil, reklamné a darčekové predmety, pieskovanie a gravírovanie a ďalšie. Ďalej sa venujeme aj tvorbe ...

Služby: - tvorba webových stránok, e-shopov.

Služby: - tvorba webových stránok - SEO optimalizácia - online marketing

Fameless s.r.o. je marketingová spoločnosť, ktorá sa zameriava na branding, tvorbu webových stránok a na optimalizáciu predajných kanálov.

LADEX Group spol. s r.o. sa zameriava na ostrahu majetku, zabezpečovacie systémy, na upratovanie aj na tvorbu webových stránok a e-shopov.