Webdesign zahŕňa nielen tvorbu grafiky webu, ale aj analýzu stránok, registráciu domény, návrh základnej štruktúry, samotné naprogramovanie webu, naplnenie textami a následnú optimalizáciu pre vyhľadávače. Získajte reprezentatívny web ľahko a rýchlo.

Činnosť: - vývoj softvéru - komplexný systém pre elektronické obchodovanie - publikačný systém umožňujúci správu firemných webových stránok

Administrácia vášho pc, tvorba webových stránok na prianie zákaznika.Poskytovanie poradenstva ohľadom informačných technológií.Všetko za prijateľné ceny. Admin of your computer, making website .Providing consulting regarding it technologies

Služby: - tvorba webových stránok, e-shopov - grafické práce - internetová reklama.

Vývojárske štúdio, ktoré tvoria webovej prezentácie a mobilné a webové aplikácie, e-shopy a databázy. sme schopní realizovať aj digitálny marketing a ilustrácie na mieru.

Tvorba webových stránok a reklama na internete: - internetový marketing - tvorba webových stránok - webdesign - reklama na internete - internetové aplikácie - tvorba e-shopu - redakčný systém - optimalizácia stránok pre vyhľadávače. Upratovacie služby: - upratovanie spoločných priestorov v bytových domoch - upratovanie domácnosti a ...

Tvorba webových stránok. Vývoj webových aplikácií. SEO optimalizácie. Tvorba grafiky a natáčanie videí. Správa a konfigurácia LMS Moodle. Odborné kurzy a školenia v oblasti výpočtovej techniky.

služby: - tvorba webových stránok, e-shopov - grafické práce - registrácia domén - webhosting

Výroba, činnosť: - gravírovanie do skla - pieskovanie skla - 3D laser do skla - plakety, ťažítka, trofeje, dekoračné a reklamné sklo - reklamné predmety - ocenenie, poháre Ďalšie služby: - reklamná činnosť - tlač - grafika, webdesign.

IT služby: - inštalácia a konfigurácia serverov - zálohovanie dát - poradenstvo v oblasti IT - návrhy a správa sietí - tvorba webových stránok - predaj, servis počítačov, tlačiarní, serverov - grafické a tlačiarenské služby.

Reklamná agentúra marketingová agentúra návrhy - logotypy digitálna tlač ofsetová tlač Grafické návrhy a realizácie - tlačoviny - vizitky pre megaboardy Výroba - digitálna inzercia a prezentácie pre tablety a mobilné telefóny ANDROID, APPLE, WINDOWS MOBILEgrafické návrhy a realizácie - webové ...

Projekčná kancelária so zameraním na statiku stavieb a železobetónové montované konštrukcie: priemyselné objekty bytové domy a občianska vybavenosť rodinné domy dielenská dokumentácia prefabrikovaných konštrukcií Softvér pre statiku a konštrukcie: zošit statika - univerzálny výpočtový nástroj pre každodennú prax železobetónové konštrukcie ...

Tvorba www stránok, servis softvéru.

Tvorba internetových stránok a ich optimalizácie pre vyhľadávače.

Poskytuje komplexné služby v oblasti internetu, multimédií a aplikačného softvéru. služby: - webové prezentácie - SEO - optimalizácia pre vyhľadávače - SEM - marketing vo vyhľadávačoch.

Služby v oblasti internetu: -registrace domén -tvorba www stránok, webdesign -webhosting, programovanie -Reklama na internete.

služby: - tvorba webové stránky, e-shopy - bannerová reklama - SEO

činnosť: - vývoj internetových aplikácií - tvorba internetových stránok.

služby - webdesign - logo - obalový dizajn.

služby: - webdesign - grafické práce - tvorba webových stránok - redakčné systémy, e-shopy - SEO

Služby: - tvorba webových stránok, e-shopov - programovanie.

Služby: - tvorba webových stránok - webdesign - správa počítačových sietí.

Predaj, servis: - výpočtová technika, hardvér - softvér - dátové komunikácie - pokladničné systémy. Tvorba WWW stránok. WEB Hosting. Inštalácia a správa sietí LAN.