Webdesign zahŕňa nielen tvorbu grafiky webu, ale aj analýzu stránok, registráciu domény, návrh základnej štruktúry, samotné naprogramovanie webu, naplnenie textami a následnú optimalizáciu pre vyhľadávače. Získajte reprezentatívny web ľahko a rýchlo.

Počítače, internetové služby, webdesign, poradenstvo: - návrh štruktúry a grafického dizajnu stránok - vytvorenie statických alebo dynamických stránok podľa Vášho návrhu, predlohy - kompletný servis pri spracovaní Vašej prezentácie - pomoc pri registrácii domény www.vašefirma.cz (com, net) - priebežná aktualizácia Vašich stránok - využitie ...

zákazkový softvér IT poradenstvo, konzultácie, outsourcing poskytovanie poradenstva Webdesign a tvorba webových stránok zhotovenie internetovej prezentácie z pripravených modulov a dizajnových šablón

IT služby: - návrh a dodávky nových IT technológií - modernizácia IT technológií - návrh, konštrukcia a správa počítačových sietí - zabezpečenie IT technológií - servis a poradenstvo.

Informačná agentúra: - spravodajský servis pre médiá - informačné náplň pre internet, teletext a mobilných operátorov - monitoring médií. Tvorba a správa: - webovej prezentácie. Webhosting.

Vyvíjame databázové, komunikačné a webové aplikácie.

Kompletná ponuka webhostingových služieb. poskytujeme: - tvorba webových stránok, vývoj internetových aplikácií - tvorba internetových obchodov (e-shopov) - návrh grafického vzhľadu stránok (webdesign) - správa managed serverov - správa firemných LAN sietí.

služby: - svadobné fotografie - rodinné a portrétne foto - grafický dizajn

služby: - reklama - tlač - marketing

Databáza na zákazku aplikácia správa siete

Tvoríme moderné webové stránky optimalizované pre tablety aj mobilné telefóny, s českou administráciou a originálnym dizajnom. V cene je zahrnuté niekoľko štýlových grafických návrhov pre vaše podnikanie. Môžete si pozrieť ukážku našej práce i referencie. Špecializujeme sa aj na internetový marketing a propagáciu. Chcete tiež reprezentatívne ...

Dodávateľ HW a SW riešení pre malé podniky a živnostníkov. V nasledujúcich rokoch sa INNETIC zameriaval najmä na vývoj webových prezentácií, webdesign a online marketing a realizoval dodávky webových riešení a e-shopov na mieru niekoľkým desiatkam klientov.

Webové štúdio, ktoré sa špecializuje na tvorbu internetových obchodov na mieru pre malé a stredné podniky.

Tvoríme profesionálne moderné webové stránky a e-shopy. Webdesign, webstránky, webstránky, e-shop, web stránky, seo, internetový marketing.

V prípade potreby vývoja aplikácie, či už webové alebo mobilné pre systém Android alebo iOS. Okrem toho sa tiež zaoberáme marketingom, copywriting, programovaním všetkého druhu, grafikou a webovými stránkami.

Tvoríme weby a webové aplikácie s potenciálom. Vytvárame dizajn digitálnych produktov s pridanou hodnotou. Spolupracujeme s top tuzemskými mediálnymi agentúrami. Sme vývojové a dizajnové štúdio IKIGUYS so sídlom v Prahe a Pardubiciach, a radi budeme tvoriť aj pre Vás.

Vytvoríme Vám responzívne webové stránky, vďaka ktorým budete lepší ako Vaša konkurencia. Nezáväzne a úplne zadarmo Vám tiež poskytneme konzultáciu a grafický návrh. Samozrejmosťou sú potom aj komplexné grafické služby a podpora Vašich nových webových stránok. Stačí nás len kontaktovať a mať webové stránky rýchlo, kvalitne a za rozumnú cenu od ...

Našou hlavnou činnosťou sú programátorské práce. Máme team programátorov s viac ako desaťročnou praxou. Skúsenosti s projektmi ako v Českej republike, tak aj v zahraničí. Čo vieme: Tvorba webových stránok.

Poskytujeme komplexné dodávky informačných technológií: - výpočtová technika - softvér - počítačové siete - konzultačná činnosť - analýza potrieb firmy - pripojenie Internetu - zaistenie prezentácie na internete - záložné zdroje. produkty: - notebooky a počítače - spotrebná elektronika - periférie - spotrebný materiál ...

Grafika Webdesign Corporate Identity Logá, Firemné štýl, Obalový dizajn, Webdesign, SEO. Grafické a kreatívne riešenia Real Estate projektov.

služby - tlačiareň - veľkoplošná tlač - grafické práce - video - výroba reklamy - webdesign. prevádzkareň - adresa: kľukový 27, 378 06, Suchdol nad Lužnicí.

služby: - správa serverov, staníc a sietí - dodávky výpočtovej techniky a programového vybavenia - tvorba webových stránok, databázových aplikácií - webhosting

služby: - tvorba webových stránok - SEO - PPC kampane - sociálny marketing

marketingové služby - vydávanie firemných časopisov - firemné profily - e-book - webdesign - copywriting.