Webdesign zahŕňa nielen tvorbu grafiky webu, ale aj analýzu stránok, registráciu domény, návrh základnej štruktúry, samotné naprogramovanie webu, naplnenie textami a následnú optimalizáciu pre vyhľadávače. Získajte reprezentatívny web ľahko a rýchlo.

Služby: -fotografia -video -tlač -webdesign.

Vývoj SW, softvérové riešenia, internetové prezentácie, správa sietí a serverov, návrh systémov a sietí, spracovanie dát, počítačové poradenstvo, školenia.

Maloobchod, predaj, servis: - hardvér - softvér - IT technológie - webdesign

Reklamná činnosť od A do Z: - reklama, propagácia, reklamné predmety - letáky, veľkopločná tlač, polepy automobilov a plôch - webdesign, webhosting, správa PC a počítačových sietí.

Komplexný internetový marketing a reklama. Tvoríme internetové stránky e-shopy, poskytujeme SEO alebo optimalizáciu pre vyhľadávače, copywriting, PPC reklamu, webdesign a linkbuilding, spätné odkazy. Programujeme na mieru. Poskytujeme aj medzinárodný internetový marketing a online reklamu v zahraničí.

Tvorba, výroba: - www*, internetová prezentácia

Bazár - výpočtová technika - príslušenstvo k výpočtovej technike Hlasové a dátové služby Predaj - výpočtová technika - príslušenstvo k výpočtovej technike Záručný aj pozáručný servis - výpočtová technika - tlačiareň Poskytovanie - pripojenie k internetu Výroba - www stránky

Služby: - webdesign a PHP programátor.

Výroba - www stránky Webhostingregistrácia - domény Organizovanie - vzdelávanie v oblasti marketingovej stratégie

Naše služby: - plný outsourcing marketingu pre Vašu firmu - vytvorenie cielenej reklamnej kampane na kľúč - nákup reklamných médií za ceny zodpovedajúce zasiahnutiu konkrétnej cieľovej skupiny - zabezpečenie partnerov, resp. sponzorov pre kultúrne, športové a spoločenské akcie - tvorba webových prezentácií - redakčné služby - ...

Ponúkame podnikový informačný systém Helios, jeho implementáciu, úpravu podľa zadania zákazníka a školenia v používaní informačného systému Helios. Ďalej ponúkame služby spojené s informačným systémom Helios, servis hardvéru a softvéru, programovanie, tvorbu webových stránok a pod.

Naše služby: - tvorba internetových prezentácií - optimalizácia stránok pre vyhľadávače - web hosting.

Služby, práce: -profesionálny webdesign, internetové aplikácie, redakčné systémy, webhosting -realizácia a tvorba internetových obchodov -vývoj softvéru na zákazku -tvorba grafických návrhov, 2D a 3D design, DTP, tlač -foto a filmové služby -signmaking -komplexná reklamná činnosť -agentúrna činnosť (módne prehliadky, rauty atď.).

Grafický dizajn Webdesign

Komplexné služby v oblasti digitálneho marketingu. Tvorba webových stránok, online marketingové stratégie, správa webových stránok, správa PPC kampaní a poradenstvo v oblasti e-commerce.

Tvorba webových stránok a úspešná SEO optimalizácia. Píšeme PR články.

Grafický dizajn loga, vizitky Výroba - www stránkywebdesign

Tvorba a správa - webové stránky

Návrhy, tvorba: - internetové prezentácie, webové stránky - redakčné systémy - katalógy na mieru - e-shopy. Služby: - optimalizácia pre vyhľadávače SEO. - propagácia na internete. Grafické návrhy, realizácia, výroba: - tlačoviny vo veľkých objemoch - letáky - plachty - katalógy - jedálničky - logotypy - reklamné značky.

Poradenstvo v oblasti internetu Návrh rozsiahlych WWW serverov Internetový marketing

Predaj a servis výpočtovej techniky, vrátane spotrebného materiálu do tlačiarní - záručnej aj pozáručnej. Správa PC sietí. Kamerové systémy. Čistenie a odvírovanie PC. Zálohovanie a obnova dát. Digitalizácia dát. Tvorba www stránok. Grafika

Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov