Webdesign zahŕňa nielen tvorbu grafiky webu, ale aj analýzu stránok, registráciu domény, návrh základnej štruktúry, samotné naprogramovanie webu, naplnenie textami a následnú optimalizáciu pre vyhľadávače. Získajte reprezentatívny web ľahko a rýchlo.

Služby: -webdesign, tvorba webových stránok -redesign stránok -tvorba internetových stránok s redakčným systémom vismo -pre mestá, obce -stránky pre školy -stránky pre firmy, živnostníkov -stránky pre rozpočtové, neziskové a ďalšie organizácie -stránky pre organizácie zriaďované obcou.

Služby: -profesionálne webové stránky za bezkonkurenčné ceny -statické WWW stránky nielen pre podnikateľov a živnostníkov -copywriting a správa webu so všetkým všade.

SEO optimalizácia webových stránok. Registrácia do katalógov, PR články, vytváranie blogov a správa PPC reklamnej kampane.

Sme reklamná agentúra. Robíme on-line marketing, PPC kampane, ich založenie a správu. Vytvoríme bannerovú a display reklamu. Vyrobíme pre Vás webové stránky alebo eshop. Vytvoríme profi profil na sociálnych sieťach, zaistíme inzerciu na Facebooku. Robíme grafiku a darčeky na mieru. Analyzujeme výkon.

Služby, tvorba: - webové stránky - e-shopy - SEO optimalizácia

Služby: - poradenstvo v oblasti IT - správa sietí - monitoring serverov aj koncových staníc - tvorba a správa internetovej prezentácie - predaj, servis počítača, výpočtová technika

Výroba, rozmnožovanie, distribúcia, predaj, prenájom zvukových a zvukovo-obrazových záznamov a výroba nenahraných nosičov údajov a záznamov. Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály.

Služby: -internetový marketing. Sídlo: Hlavné 172/95 624 00 Brno

Služby - webdesign, tvorba webových stránok - marketing.

Služby: -tvorba www* stránok, internetová prezentácia -grafika -poradenstvo.