Neviete si rady s kúpou nehnuteľnosti? Odborne pomôcť vám môžu realitní makléri, ktorí dokážu sprostredkovať kúpu domu, bytu, komerčných priestorov (haly, sklady, výrobné priestory, kancelárie) alebo pozemku (stavebné parcely, záhrady, lesy, parky, lúky).

Poskytujeme služby v oblasti finančného trhu a realít. V tomto obore sa pohybujem už viac ako 10 rokov a všetky skúsenosti sa snažíme využívať v prospech našich klientov. Snažíme sa požiadavkám našich klientov vyjsť maximálne v ústrety a vždy sa dobrať riešenie, ktoré povedie k splneniu ich cieľov. Medzi naše služby patria: - finančné a ...

Realitný maklér pre juhomoravský kraj. Predaj a prenájom nehnuteľností na Južnej Morave, hlavne na Znojemsku. Navrhovanie interiérov a home staging.

Realitný maklér - predaj nehnuteľností.

Erich Bergmann sa zameriava na predaj a prenájom nehnuteľností, obchodných, kancelárskych a bytových priestorov.

Realitná kancelária, reality: -zprostředkování predaj a prenájom všetkých druhov nehnuteľností, pole, pozemok -nákup, predaj byty a rodinné domy -prenájom obchodné priestory a obchodné domy, skladové a výrobné plochy a objekty Nájomné domy, kancelárie, pozemky, garáže, haly Právny servis kúpnej a nájomnej zmluvy. Hypotekárne ...

Činnosť: - realitný maklér - predaj bytov, domov, pozemkov, nebytových priestorov

Realitné poradenstvo. Komplexné finančné poradenstvo pri financovaní nehnuteľnosti. Vybavenie hypotéky. Poistenie nehnuteľnosti.