Profesionálne a spoľahlivá upratovacia firma, ktorá poskytuje kompletné upratovacie služby.

Zákazková výroba z nerezu, ocele a ďalších kovov, akékoľvek zámočnícke práce, výrobu svetelnej reklamy, totemov, reklamných nápisov, a pod. Renovácia veteránov, výrobu karosérií a masiek a všetky karosárske práce. Stolárske a stolárska práce.

Výkup, spracovanie: - oceľové odpady - odpady farebných kovov - papier. Ekologická likvidácia autovrakov.

Ponuka komplexných architektonických služieb a projekčnej činnosti. Ponúkame komplexné zabezpečenie projektov stavieb, poradenskú a inžiniersku činnosť od úvodnej štúdie až po kolaudáciu. Naša práca zahŕňa široké spektrum tém v oblasti novostavieb, rekonštrukcií, interiérov, designu a urbanizmu.

Jazyková agentúra: - výučba vo viac ako 14 svetových jazykoch, prekladateľské a tlmočnícke služby vo viac ako 46 jazykoch Korektúry a odborné korektúry textov. Jazyková škola: - odborné kurzy manažérskych zručností. Jazykové audity: - audity štandardne vykonávame v anglickom, nemeckom a ruskom jazyku.

Zaoberáme sa recykláciou odpadov zo stavebných prác a rekonštrukcií a zabezpečujeme aj jeho odvoz alebo prevoz zeminy. Okrem toho prevádzkujeme aj zemné práce a servis nákladných vozidiel.

Konzultačná, poradenská činnosť: - dotácie z fondov EÚ - dotácia zo štátneho rozpočtu - žiadosti o podporu - investičný dozor - výberové konania - technický dozor investora

Dezinfekcia Dezinsekcia - ničenie škodlivého hmyzu a článkonožcov Deratizácia - ničenie hlodavcov Likvidácia nežiaduceho buriny Ochrana dreva-asanácia: - proti biotickým škodcom - proti horeniu Upratovacie práce