DTP štúdiá ponúkajú predtlačovú prípravu - prepress, vrátane tvorby grafického návrhu, grafických úprav, prekladov, korektúr, prípravy podkladov pre tlačiareň a tlač či sadzby textov. Práca s programami Adobe InDesign, Adobe FrameMaker alebo Quark Xpress.

Služby - webdesign - grafický design.

Činnosť: - grafik - ilustrátor.

Služby: - webdesign - grafické práce.

Služby - grafický dizajn - marketingové služby - webdesign.

Reklamné a grafické štúdio - grafické práce, DTP štúdio - potlače, polepy - nápisy na fasády - informačné systémy - ceduľky, štítky, stojany.

Prenájom: - kamerové žeriavy - diaľkovo ovládané kamerové jazdy - kamerové slidery - diaľkovo ovládané kamerové hlavy Služby: - grafika - grafické návrhy - polepy pomocou plotrových fólií

Reklamné štúdio: - grafické služby - logotypy - polep vozidiel - tvorba webových stránok.

Grafické práce: - logá - vizitky - letáky, brožúry - rezaná reklama.

Reklama - reklamná agentúra. Neóny, svetelná reklama, polepy áut.

Webdesign, internetové prezentácie, redakčné a publikačné systémy, tvorba multimediálnych CD a DVD, design, corporate identity, DTP.

Firma Zega grafické štúdio sa zaoberá dizajnom, grafikou a tvorbou webových stránok a reklamy, a to vrátane jej výroby „od A do Z“. Súčasťou našej činnosti je výroba reklamy, čo zahŕňa napríklad polepy automobilov, rezanú reklamu, reklamný textil, reklamné a darčekové predmety, pieskovanie a gravírovanie a ďalšie. Ďalej sa venujeme aj tvorbe ...