Zviditeľnite svoju firmu prostredníctvom reklamných predmetov s logom vašej firmy. Môžete si nechať vyrobiť písacie potreby, prívesky, kľúčenky, kancelárske pomôcky, drobnú elektroniku, športové náradie, oblečenie, hrnčeky, dáždniky alebo cestovné potreby.

Tlačiareň: - REKLAMNÉ PREDMETY S POTLAČOM - reklamná a priemyselná sieťotlač - grafické štúdio - skenovanie - úprava fotografie - skenovanie diapozitívu - potlač textilu: - tričká, polokošele, maturitné a absolventské tričká, dámske tričká, mikiny, čiapky, klobúky, vesty, pracovné odevy, dáždniky, kravaty - strojná výšivka - ...

Zameriavame sa na výrobu reklamy - veľkoplošnú tlač, malonákladovú digitálnu tlač, plastické nápisy, maľby na fasády, fóliové nápisy, reklamné polepy dopravných prostriedkov, polepy nákladov, reklamné cedule, samolepky, svetelné reklamy, potlač textilu, reklamné predmety, vizitky, letáky.

Služby - grafické práce - vizitky, kalendáre - reklamný textil.

Služby - výroba reklamy - reklamné predmety.

Výroba, dodávka: - darčekové, reklamné, hotelové, narodeninové kľúčenka a prívesky - placky a butóny - odznaky - perá - pravítka.

Reklamné a grafické štúdio - grafické práce, DTP štúdio - potlače, polepy - nápisy na fasády - informačné systémy - ceduľky, štítky, stojany.

Reklamná agentúra. Veľkoobchod: - reklamné predmety - darčekové predmety - potlače reklamných predmetov - laserovanie reklamných predmetov atď. - tvorba a výroba reklamných predmetov na zákazku

Vykonávame komplexný servis v oblasti propagácie a reklamy: - grafika - výroba nápisov zo samolepiacich fólií - polepy áut - reklamné tabule a štíty - polepy výkladových skiel - návrhy a výroba plachiet a bannerov - návrhy fiemných log - návrhy letákov a brožúr - navštívenky a samolepky.

Predaj, e-shop: - zahradzovacie stĺpiky - reklamné stojany - vonkajšie vitríny - závesné vitríny.

Firma Zega grafické štúdio sa zaoberá dizajnom, grafikou a tvorbou webových stránok a reklamy, a to vrátane jej výroby „od A do Z“. Súčasťou našej činnosti je výroba reklamy, čo zahŕňa napríklad polepy automobilov, rezanú reklamu, reklamný textil, reklamné a darčekové predmety, pieskovanie a gravírovanie a ďalšie. Ďalej sa venujeme aj tvorbe ...

Spoločnosť ZONCOLAN s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj reklamného tovaru a šál, trik, vlajok a čiapok pre fanúšikov.

Predaj: papiera, kancelárskych potrieb, školských potrieb, drogérie, hygieny, obalového materiálu, hygienického materiálov, občerstvenia, kalendára, diáre, PF karty, reklamné predmety, darčekové predmety, tlač

Výroba reklamy - letáky, vizitky - polepy áut - reklamné darčeky - tabule.

Olga Kocierzová sa zameriava na výrobu a predaj keramiky, darčekových predmetov, textilu a reklamných predmetov.

Výroba a opravy: - autoplachty na nákladné automobily, prívesy, návesy a kontajnery. Potlač autoplachiet. Výroba: - plachiet na pergoly, prístrešky - reklama rezaná - reklamné plachty a markízy Stavba: - montážny ochranný stan pre vonkajšie práce - veľkoplošné stany, párty stany, prístrešky - montované priemyselné haly bez ...

Podniková predajňa. Predaj: - darčekové predmety. Služby: - potlač reklamných predmetov, tričiek. Výroba: - transparenty - bannery - billboardy - samolepky a fóliové nápisy - kalendáre, diáre, vizitky.

Výroba: - voňavé reklamné visačky - osviežovače vzduchu.

Výroba, predaj - pracovné a profesné odevy - odevy na voľný čas - potlač odevov a textilu - výroba reklamných a oznamovacích bannerov - zákazková výroba nálepiek a polepov

Tlačiareň: - veľkoformátové fotografie - ofsetová, digitálna, inkjetová tlač - knihárske a dokončovacie práce - grafické práce - signmaking - reklamné predmety.

Tlačiareň: - veľkoformátové fotografie - ofsetová, digitálna, inkjetová tlač - knihárske a dokončovacie práce - grafické práce - signmaking - reklamné predmety. Jazykové kurzy: - víkendové a letné kurzy - preklady a tlmočenie - tábory s angličtinou pre deti - cambridgské skúšky.

Dodávka, zákazková výroba: - reklamné a darčekové predmety. Tlačové služby: - sieťotlač, tampónová tlač - potlač reklamných predmetov - potlač textilu.