Spoločenské služby sú zamerané na človeka, a preto zahŕňajú svadobné služby, pohrebné služby, stráženie detí a organizáciu zábavných podujatí. V prípade svadieb navštívte svadobné štúdio, kde vám pomôžu s výberom šiat, prstienkov, dekorácií a podobne.

Predaj a prenájom svadobných aj spoločenských šiat renomovaných značiek a svadobných doplnkov.

Práca: -elektroinštalačný -vodoinštalačný -podlahárske -maliarske -murárske Montáž: -kuchynské linky -nábytok

Karikaturista pre firemné akcie, večierky, párty, svadby, narodeniny a ďalšie eventy. Náš profesionálny prístup, vaša spokojnosť a skvelá zábava.

Prenájom a predaj skákacích hradov, nafukovacích a zábavných atrakcií či šmykľaviek. Realizácia eventov, firemných akcií a spoločenských večierkov. Zaistenie moderátorov, skupín, párty stanov. Realizujeme detské dni, oslavy dňa obce.

Papiernictvo. Internetový obchod, e-shop, eshop, maloobchod, predaj: - papierenský tovar - papiere, bloky, tlačivá, baliace potreby - školské potreby, písacie potreby - kancelárske potreby - etiketovacie kliešte, etikety - domáce potreby - darčekový tovar - detské hry, hračky. - sortiment na párty a oslavy - sezónny tovar - ...

Naša spoločnosť s viac ako storočnou tradíciou od roku 2014 otvorila pohrebnú službu na Zelenej hore v Žďári nad Sázavou a to vrátane kancelárie. Sme rodinná firma už od roku 1906, kedy bola firma pôvodne založená p. Leopoldom Vysiblou. Pomôžeme Vám uľahčiť Vašu situáciu poskytnutím kompletných pohrebných služieb. Všetky služby vybavíte v našej ...

Našim hlavným zameraním je zabezpečenie ozvučenia, osvetlenia, projekcie, karaoke, … na všetky druhy Vašich akcií. (narodeniny, firemné večierky, plesy,..) Ďalej sme schopní ponúknuť tvorbu internetových stránok, technické poradenstvo alebo služby ktoré súvisia s informačnou technikou.

Spracovanie priemyselných textílií. Výroba, predaj, prenájom, požičovňa: -velkoprostorové stany, strechy a prístrešky -párty stany, velkostany -textilní haly -markýzy, pergoly -Priemyselné zásteny -textil v architektúre -stínící siete -sluneční clony - Sun Square -mobilné pódia -reklamní pneumatické pútače -heliové ...

Pohrebná služba Ostrava - nepretržitá pohotovosť pre prevoz zosnulých tel .: 603454033, - obradná sieň Ostrava-Vítkovice tel: 595783174, - komplexné pohrebné služby, cintorínske služby, - vazárna kytíc a vencov, - malá obradná sieň Slezská Ostrava, - predaj cintorínskych dekorácií.

Internetový predaj, e-shop, kamenná predajňa, požičovňa: - darčekové krabičky - darčeky pre slávnostné chvíle - svadobné autodekorace - doplnky pre nevesty a družičky, svadobné oslavy - figúrky na tortu - menovky na svadobnej tabuli - kamienky a korálky.

Služby: -ubytovanie. Ponuka ubytovania v Litomyšli, ubytovanie je v štandarde penzión, hotel Garni lacné ubytovanie v hosteli. Školenia, semináre, kongresy, konferencie, firemné akcie, svadby, catering.