Vybavte svoju narodeninovú party, kultúrne podujatie mesta, púť alebo slávnosť kvalitnými stanmi rôznych rozmerov, atrakciami ako sú skákacie hrady, nafukovacie šmykľavky, kolotoče, simulátory alebo automaty zabezpečte tak zábavu deťom aj dospelým.

Požičovňa PartyTrip Vám ponúka prenájom širokého sortimentu zariadení, ako na voľný čas, tak na catering, k ľahkému a lacnému zapožičaniu.

Požičovňa kostýmov, masiek a prevlekov, historických a rozprávkových. Vhodné na karnevaly, maškarné bály, tematické večierky či tradičné Mikuláš, pálenie čarodejníc, posledné zvonenie, halloween, silvester.

Lunapark, prevádzka, prenájom: - zábavné atrakcie - kolotoče.

Požičovňa a výroba kostýmov, maskotov, rekvizít a dekorácií, výroba darčekov. Požičiavame a vyrábame kostýmy pre netradičné svadby, firemné eventy, tematické večierky a promotion akcie. Požičovňa kostýmov má riešenie pre všetky štýly, príležitosti a nápady.

Výroba, predaj, e-shop: - puzdrá a obaly na hudobné nástroje - transportné obaly - stojany, pulty, držiaky - vybavenie orchestrov a divadiel - hľadisko, tribúny Predaj, požičovňa, prenájom: - pojazdné pódium

Služby: - fotokútiky na večierky, plesy, svadby, festivaly.

Prevádzka, prenájom: - púťové atrakcie - kolotoče

Umelecká agentúra: - akcia na kľúč - plesy, bály, konferencie - zaistíme moderátorov, hostesky, hercov, barmanskej show Technické zabezpečenie - ozvučenie, osvetlenie, videoprojekcia Prenájom párty stanov, záhradných altánkov

Maloobchod a veľkoobchod s karnevalovým tovarom, internetový predaj karnevalových kostýmov, doplnkov, líčidla, masiek. Priamy dovozca svetových výrobcov spoločností Rubie's, Widmann a Zagone Studios.

Spoločnosť Vratislav Zbraněk prevádzkuje internetový obchod ponúkajúci široký sortiment školských, kancelárskych, výtvarných potrieb, tonerov a papierenského tovaru. V našom e-shope nájdete aj rôzne baliace materiály, drogistický tovar aj vybavenie na párty. Všetko môžete objednať z pohodlia Vášho domova, väčšinu objednávok expedujeme do 24-48 ...

Národná kolotočová spoločnosť Schulz®. Prenájom: - zábavné atrakcie: - horská dráha - retiazkový kolotoč - veľké labute - autodróm - skákacie hrady.

ROMAX produkcie. Usporiadatelia spoločenských akcií. Zaistenie všetkých spoločenských akcií vrátane ozvučenia a osvetlenia. Prenájom veľkoplošných LED videosteny, veľkoplošné LED obrazovky Vlastné technické zaistenie spoločenských akcií. Ponúkame z vlastných zdrojov kompletné služby vrátane zaistenia hostesiek pre Vaše ...

Detské oslavy v Zlíne. Animátorské, organizačné a cateringové služby pre deti v celom Zlínskom kraji. Oslavy organizujeme vo vlastných priestoroch v centre Zlína, alebo na Vami určených miestach.

Internetový obchod, e-shop: - párty potreby - domáce potreby - náradie - hračky.

Služby, realizácia: - fireshow, ohňová show - svetelná show, lightshow.

Požičovňa nábytku a vybavenia pre kultúrne, spoločenské, verejné a firemné akcie, svadby, kongresy.

Ručná výroba z recyklovanej lepenky: -detská rytierska zbroj, brnenie -rytierske prilby -repliky brnenia a zbroje z filmu Pán Prsteňov, z Antiky a Starého Ríma -masky a divadelné rekvizity. Vývoj, výroba: -stolové doskové hry.

Upratovacie služby - upratovanie domov, bytov, kancelárií, administratívnych budov - umývanie okien, nákladov. Kultúrne a športové akcie na kľúč - ozvučenie, osvetlenie, pódium - catering, party stany.

Predaj, e-shop - šperky - darčekové predmety - karnevalové masky.

Činnosť: - prenájom nafukovacích atrakcií, skákacích hradov.

Výroba a predaj Krampus masiek - ponúkame aj navštevujeme večierky a firemné akcie v maskách.

Prenájom, predaj: - párty stany - nožnicové stany - skladové haly, stanová hala.

Umelecká agentúra DIRAMI - Miroslav Rais zaisťuje všetky kultúrne, spoločenské a firemné akcie. Usporiadame pre Vás Karaoke Show, videodiskotéky, večierky, plesy, koncerty aj svadobné párty. Naše služby: - DVD videodiskotéky - Karaoke Show - laserová, svetelná show - Dancing Heads - ohňostroje (vonkajšie, interiérové) - ozvučenie ...