Vybavte svoju narodeninovú party, kultúrne podujatie mesta, púť alebo slávnosť kvalitnými stanmi rôznych rozmerov, atrakciami ako sú skákacie hrady, nafukovacie šmykľavky, kolotoče, simulátory alebo automaty zabezpečte tak zábavu deťom aj dospelým.

Prenájom, inštalácia, servis - stolný futbal.

činnosť: - maľovanie na tvár, trblietavé tetovanie.

služby: - dlhodobý prenájom skladových priestorov - správa a údržba nehnuteľností

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop: - karnevalové kostýmy, masky - škrabošky - parochne, fúzy, farby na tvár - párty doplnky.

služby - animátor pre detské oslavy - Klaun Mireček.

Kúzelník, komik: - mikromagie - one man show.

AB PARTY TENT spol. s r.o. prenajíma párty stany s príslušenstvom, haly a mobilné sklady. Medzi príslušenstvo môžeme zaradiť podlahy, koberce, stoličky, stoly, pódia, osvetlenia aj ozvučenie (mixážne pulty). Ďalej k príslušenstvo patrí plážové ležadlá, vešiaky na šaty, koše na odpadky, pivné sady alebo slnečníky. Pre klientov, ktorí chcú mať ...

služby: - realizácia zábavné a kultúrne podujatia na kľúč Požičovňa, prenájom: - zábavné atrakcie - skákacie hrady - silomery - nafukovacie šmykľavky .... atď.

Požičovňa, prenájom: - skákacie hrady - nafukovacie skákacie atrakcie.

služby: - požičovňa karnevalových kostýmov pre dospelých i deti.

predaj: - potreby pre karneval - parochne či masky pre pobavenie - kostýmy všetkého druhu - karnevalové kostýmy.

Spoločnosť REAL servis, spol. s r.o. z Tábora sa zaoberá veľkoobchodným predajom papierenského tovaru, kancelárskych a školských potrieb, obalového materiálu a drogérie pre zákazníkov z Juhočeského kraja. Veľkoobchod, distribúcia, predaj: - kancelárske potreby - školské potreby - papierenské tovar - obálky, dosky - zošity, bloky - ...

Chůdadlo: - zábavná predstavenie (kaukliarov, akrobati, chůdaři ...) - kultúrny program.

Prenájom nafukovacích atrakcií - skákacie hrady či šmýkačky. Atrakcie sú vyrobené na komerčné účely, hodí sa pre obecné slávnosti, svadby, firemné a rodinné akcie a ďalšie. Možnosť osobného odberu alebo prenájmu s obsluhou.

Požičovňa, prenájom: - párty stany

Papírenská výroba, výrobca, e-shop: - papierové karnevalové, Fašiangový masky - papierové škrabošky . papierové nasadzovacej hlavy - lampióny, Girlan - konfety - papierové čiapky, klobúky. Zákazkový výroba: - papierové zástavky, lampióny, klobúky, masky a ďalšie.

Výroba, predaj: - dámske a detské oblečenie, textil Požičovňa maškarných kostýmov.

služby: - cocktail service - mobilná bary - degustácia rumu - barmanská show.

prenájom: - párty stany - nožnicové, párty stany - veľkopriestorové stany - pivné sety - rozkladacie rautové stoly, stoličky.

Výroba a predaj - kockový ľad balený - ľadové bary - sochy z ľadu

Firma MKR GROUP - eu, s.r.o. je jedinou spoločnosťou v Českej republike, ktorá vyrába a prevádzkuje originálne MKR Mobilbary, unikátny rozkladacie návesy, ktoré sa sa behom chvíle zmení v komfortné, plne vybavený krytý priestor s kapacitou sto osôb. Výroba, prenájom, prevádzka: - rozkladací návesy MKR Mobilbar - mobilná bary (110 ...

služby: - mobilná kokteilové bary - barmanská exhibičné šou - prezentácia a ochutnávka whisky, cigár - mobilné casino - čokoládový bar.

Technické zabezpečenie akcií: - ozvučenie, osvetlenie - veľkoplošné projekcie - tlmočenie. Videoslužby.

Veľkoobchod, e-shop - všetko pre cirkusy, púte a podobné akcie - balóniky - doplnky na párty - stroje a suroviny na výrobu cukrovej vaty, popcornu, ľadovej triešte.