Každý si chce nejakým spôsobom vylepšovať svoju vizáž. Preto je tu kozmetika, ktorá zahŕňa mnoho rôznych služieb a procedúr. Ošetrenie pleti, líčenie, masáže tváre, či už profesionálne alebo osobné, kozmetika je základ pre akékoľvek skrášľovanie.

Služby: - kaderníctvo - kozmetika - manikúra - pedikúra

Služby: - kozmetika - pedikúra Predlžovanie rias tel: 724 249 553

Poradenstvo v oblasti kozmetiky, starostlivosti o pleť, ošetrenie pleti kvalitnou kozmetikou. Úprava obočia aj s farbením.Vizážistika: Slávnostné líčenie, denné líčenie.svadobné líčenie.Predaj kozmetiky Mary Kay.Pracovná príležitosť, možnosť osobného rastu.

Wellness štúdio: - masáž - kozmetika - kaderníctvo - predlžovanie rias a vlasov - nechtová modelácia - permanentný make-up - bylinný kúpeľ.

Kozmetické služby - ošetrenie pleti, úprava obočia, farbenie obočia a rias, masáž tváre a dekoltu, hĺbkové čistenie, depilácia, parafín na ruky, líčenie

Od roku 2009 poskytuje kozmetický salón Aroma-Beauty komplexnú kozmetickú starostlivosť pre zákazníčky a zákazníkov. Ponúkam širokú paletu služieb v danom obore – kozmetické ošetrenia, masáže tváre, krku dekoltu, tvárové a telové rituály, modeláž a úprava obočia, farbenie obočia a rias, SPA procedúru pre vyživenie a natočenie rias Lash Filler, ...