Uvoľnite sa pri klasickej, thajskej, športovej, lymfatickej masáži alebo pri vákuovej masáži v niektorom z osvedčených masážnych salónov. Masážne služby zahŕňajú rehabilitačné aj uvoľňujúce procedúry, ale aj drobné občerstvenie a zázemie pre relaxáciu.

MASÁŽNY SALON DAGMAR Kroměříž sa zaoberá bytosťou ako celkom. Nájdete u nás odpočinok, relaxáciu, uvoľnenie, liečivý dotyk pre telo aj dušu. Darčekové poukazy priamo v našom centre, alebo on-line. Poskytujeme HAVAJSKÉ A CELOSTNÉ MASÁŽE, ENERGICKÉ LIEČEBNÉ TERAPIE A ENERGICKÉ ČISTENIE PRIESTOR. Ponúkame masáže INDIVIDUÁLNE, DETSKÉ, PRE PARY A ...

Masáže: - intuitívna antistresová masáž: - kombinácia metamorfnej, čakrovej, meridiánovej masáže a reiki. - sofioterapia - Dornova metóda - metamorfná technika - Reiki - porovnanie čakier - čakrová technika. Meditácia.

Sauna: -spoločná pre mužov a ženy s kapacitou 15 ľudí. Masáže: -športové a rekondičné.

Služby: -kaderníctvo, kadernícke, kaderníčky -pedikúra -masáže.

Nechajte sa rozmaznávať a doprajte si relax v A štúdiu v Zlíne. Služby: - klasické, relaxačné, aróma masáže - medová masáž - bankovanie - reflexná masáž plôšok nôh - thajská olejová masáž - lymfatická masáž tváre a dekoltu.