Príďte obnoviť svoje letné opálenie do solárnych štúdií a zároveň navýšiť zásoby vitamínu D. V soláriu vám pomôžu určiť typ kože a navrhnúť optimálny, bezpečný a vyhovujúci opaľovací plán. Sadzba je účtovaná na minúty, alebo je možné zakúpiť permanentku.

Prevádzkujeme luxusné solárne štúdio. K dispozícii je 7 moderných solárií. Ďalej ponúkame predlžovanie rias metódou riasa na riasu či formovanie postavy vďaka modernej vibračnej plošine FLABéLOS. Predávame solárnu kozmetiku.

reštaurácia: - stravovanie - prevádzkovanie verejného stravovania rozvozy obedov. - obedy, večere, menu - špeciality na krbu (posedenie pri krbe) - príprava masových korýtok Organizovanie osláv. Rozvoz obedov domov alebo do firmy. Whisky a Rum bar sauna fínska Privátne welnes

Perfect Studio: - solárium - kavitácia - ultrazvuková liposukcia - redukcia vrások - depilácia cukrovou pastou.

Solárne a nechtové štúdio. Služby: - modeláž nechtov - manikúru - solárium - tetovanie glitrom.

Prevádzkujeme solárium. Inštalovaná ružová a tyrkysová Luxura X7 42 SLi High Intensive. U nás sa určite opálite. Priestory sú odvetrávané vzduchotechnikou. Solárna kozmetika a nápoje. Kútik pre Vaše ratolesti.

Športové a relaxačné centrum: -3 tenisové kurty, z toho 2 v lete odkrytej -3 bedmintonové kurty -florbalové, volejbalové ihrisko -horolezecká stena a bouldering -fitness -2 stoly na stolný tenis -cvičební sály (Spinning, Pilates, Power joga, Aerobic, ...) -bowling (2 dráhy) -sauny (fínska + parný + infra) -solárium ...

Ponuka fitness a wellness služieb Fit4Fun: - posilňovňa - cardio zóna - fit bar - aeróbne cvičenie - spinning - ALPINNING - masáže - solárium - horolezecká stena - VacuShape - boxovacie vrece - detský kútik.

Fitcentrum. Sauna s ochladzovacím bazénom. Solárium. Predaj: - doplnky výživy - vitamíny - potreby na cvičenie. Služby osobného trénera a masáže. Športové programy pre študentov a zamestnancov. Lyžiarske kurzy.

Solárium Kaderníctvo Masáže kozmetika Manikúra a pedikúra Predaj parfumov a kozmetiky: - YODEYMA parfémy - doplnky stravy - kozmetika (mydlá, starostlivosť o ruky, starostlivosť o telo a vlasy, solárna kozmetika, telové peelingy) - ústna hygiena - sviečky v plechu.

Wellnes centrum: -vodné SPA s relaxačnými bazénmi a parným soľným kúpeľom, saunový svet s relaxačnou časťou a vonkajším ľadovým ochladzovacím bazénom s terasou -moderné fitness, odborné a exotické masáže, privátne whirlpool, kolagénové solárium a wellness pobyty. Ubytovanie Infinit hotels -ubytovanie rodinného typu s wellness ...

V Relax centre a penzióne Anjelka nájdete ten správny oddych aj romantiku. Vždy sa snažíme udržovať pohodlie a spokojnosť aby ste sa u nás cítili ako doma. - ubytovanie *** - kapacita 22 osôb - apartmány vrátane kuchynky - možnosť raňajok - 7 moderných útulných apartmánov - tv, wifi, kúpeľňa s vaňou, chladnička - spoločná kuchyňa pre ...