Atramentové a laserové tlačiarne sú aktuálne najpoužívanejšie. Pre ich používanie je nutné dokúpiť cartridge alebo tonery. Ak chcete ušetriť miesto v pracovni, kúpte si multifunkčnú tlačiareň, ktorá funguje aj ako kopírovacie zariadenie a skener v jednom.

Komplexné služby v polygrafii - zaoberáme sa tlačou a reklamou. Personálna agentúra

kovovýroba: - prepravné kontajnery - container pre odpady a iné materiály - lisovacie kontajnery - konjtejnery prípojné - kontajnery mulden - kontajnery Avia - kontajnery Abroll - kontajnery skladové - kontajnery pre využitie v poľnohospodárstve, pre prevoz obilia, maštaľného hnoja ap. Výroba, kovovýroba, služby: - ...

Reklamná agentúra. Reklamné práce. Výroba: - fóliové nápisy - reklamné pútače - polepy automobilov, autoplachiet - výroba plastického písma - tlač vizitky, pozvánky.

Výroba, predaj: - papierové obaly, tašky, vrecká (100% ekologické). Potlač: - papierové tašky a vrecká - reklamné papierové tašky.

Reklamné služby, reklamná činnosť, agentúra: -výroba rezaná reklama -svetelná reklama -bilboardy -tlačoviny, tlač -potlač tričiek a predmetov -inštalácia autofólií, bezpečnostných fólií na sklenené výplne.

Svetelná aj nesvetelná reklama. 3D reklama Digitálna veľkoplošná tlač. Pieskovanie: - darčekové predmety, sklá, zrkadlá a vitráže. CNC gravírovanie, 3D frézovanie, modelovanie, spracovávanie sendvičových materiálov - veľkoplošné.

Služby: -kníhtlač, slepotlač, ofsetová a digitálna tlač -grafická úprava tlačovín a kopírovanie -vydavateľská činnosť, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce.

Firma Zega grafické štúdio sa zaoberá dizajnom, grafikou a tvorbou webových stránok a reklamy, a to vrátane jej výroby „od A do Z“. Súčasťou našej činnosti je výroba reklamy, čo zahŕňa napríklad polepy automobilov, rezanú reklamu, reklamný textil, reklamné a darčekové predmety, pieskovanie a gravírovanie a ďalšie. Ďalej sa venujeme aj tvorbe ...

Tlačiareň: -kompletný tlačový servis -plnofarebná ofsetová tlač -výroba brožúr, kníh, letákov, vizitiek.... -laminovanie -kopírovanie -potlač obálok. Polygrafická výroba.

Tlačiareň. Knižná výroba, výroba kníh: -formát po oreze: -šírka 10cm - 21, 6cm -výška 12, 5cm - 28, 6cm -počet strán-minimálne 80 -sila knižného bloku: -maximálne 1152 strán (závislosť na formáte) -sila knižného bloku-maximálne 5, 5cm -druh papiera: -prírodné papiere od 50g do 120g s voluménom do 2, 5 -ofsetové papiere od ...