Užite si rodinnú zábavu v aquaparku. Doprajte si relaxáciu vo vírivke, či fínskej saune, užite si relaxačné masáže a zábal tela. Môžete si zaplávať vo vonkajších alebo krytých bazénoch s vlnobitím, vaše deti sa vybláznia na tobogánoch a vodných atrakciách.

plavecký bazén - krytý bazén, wellness, športová hala - ubytovňa - adresa: V Luhu 1089, Kralupy nad Vltavou - tel.315 726 089. zimný štadión - ľadová plocha - viacúčelová hala - adresa: Mostné 812, Kralupy nad Vltavou - tel. 734 375 591. kúpalisko - letné kúpalisko, vonkajšie bazény - adresa: Ku Koupališti 600, Kralupy ...

Viacúčelová športová hala: - ľadová plocha - aquapark - fitness - telocvičňa - bowling - squash - futbalové ihrisko - atletický štadión - reštaurácia - hotel.

služby: -plavecký bazén -multifunkční športová hala.

Športový areál Hulín: - futbalové ihrisko - futbalový klub Spartak Hulín, Admir Hulín a prípravka SVČ - atletický ovál - atletický klub SVČ Hulín Prenájom ihrisko s umelým povrchom. Kúpalisko. Minigolf. Ubytovňa - tel .: 606729653: - 1 štvorlôžková, 11 trojlôžkových, 2 dvojlôžkové a 1 jednolôžkovú izbu.

Letné kúpalisko a minigolf: - bazén so skonanskými mostíky a s detským bazénom - ihrisko na beach volejbal, nohejbal, petanque, badninton, stolný tenis, detské preliezky, pieskovisko a hojdačky - bufety a kryté záhradky - bezplatné parkovisko - minigolfové ihrisko.

TECHNICKÉ SLUŽBY HOLEŠOV, S. R. O. PONÚKA SVOJIM ZÁKAZNÍKOM: 1. Zvoz KOMUNÁLNEHO ODPADU – tradičná služba, ktorú vykonávame pre právnické i fyzické osoby. Na uloženie tohto odpadu ponúkame nádoby s objemom 110, 120, 240 a 1100 litrov, ktoré je možné v sídle našej spoločnosti na Květnej ulici v Holešove tiež zakúpiť. Túto službu poskytujeme ...

Kúpalisko Klánovice - otváracia doba od 31. mája do 15. septembra - pondelok až piatok 10:00 - 19:00 - sobota, nedeľa 9:00 - 19:00.

Hostivárska priehrada: - prevádzka areálu kúpaliska Hostivař

Krytý plavecký bazén Mohelnice. Plavecký areál ponúka: -krytý 25m bazén -6 dráh -vhodný aj pre organizovanie závodov -sauna -parné komory -biosolárium -masáže -občerstvenie.

Relaxačné a pohybové centrum: -zameranie na orientálny tanec -výučba tanca -nový druh pohybu, relaxácia tancom -zdokonalenie pohyblivosti tela -harmonizačné uvoľnenie -odstránenie niektorých zdravotných ťažkostí -východná tanečná kultúra -orientálna tanečná hudba a kostýmy.

Športový areál: - športová hala - posilňovňa - kúpalisko - minigolf.

Krytý bazén. Fínska sauna Para. Whirlpool. Tobogán. Masážne trysky. Rožnovské kúpalisko s atrakciami.

Spartak Vlašim: -stravovanie -samostatná prevádzka iba pre klientelu -ubytovanie - kapacita 65 lôžok -dvojlôžkové izby so sociálnym zariadením -klubovňa s reprodukčnou a video technikou -v niektorých izbách je televízia -zázemie pre všetky druhy športov, pre jednotlivcov i skupiny aj firemné akcie -športová hala s povrchom ...

Solárium Fitness centrum - posilňovňa - osobné tréningy Sauna Masáže

Hotel-ubytovanie 45 lôžok. Aquapark, plavecký bazén. Zimný štadión-2 kryté haly. Športová hala pre loptové hry.

Prevádzka: - mestské kúpele - športová hala - športové areály.

Technické služby Uničov. Prevádzkujú: - mestské kúpalisko, tel.:585054305 - plavecký bazén, tel.: 585002187 - detské dopravné ihrisko, tel.:585052028 - záhradníctvo pri cintoríne, tel.:585054248 - kompostáreň - požičovňa záhradnej techniky - údržba zelene - údržba komunikácií.

Kúpalisko Panorama Zlín-Južné Svahy, , ponúka pre verejnosť možnosť sezónneho kúpania a relaxácie v letných mesiacoch pri niekoľkých vonkajších bazénoch - zážitkový s tobogánom, relaxačný, plavecký, bazénik. Prevádzkovateľom sú Mestské kúpele v Zlíne Relaxačný bazén má chrliče a masážne lavice. Väčšie deti ocenia šmykľavky a tobogán, pre ...

Kúpalisko Zelené ponúka širokej verejnosti kúpanie a relaxáciu počas letných mesiacov pri niekoľkých vonkajších bazénoch. Pre deti je určený malý bazénik aj veľký detský bazén. Na plávanie je určený plavecký bazén a na relax zážitkový bazén s atrakciami. Návštevníkom je k dispozícii aj detské ihrisko, stolný tenis a bufet, kde si môžete ...

Centrum zdravia Bohuňovice: - krytý plavecký bazén - tobogán - detský bazén - teplý bazén - posilňovňa, fitness, fitcentrum - sauna - parný kúpeľ - solárium - masérske služby - plavecký výcvik, - občerstvenie.

Ubytovňa:, -2 - 4 lôžkové izby -sociálne zariadenia na izbách alebo na chodbe -vybavené kuchynky -klubovňa s TV. Bazén: - pre verejnosť v soboty 14-19:00 - kurzy plávania dojčiat, batoliat a predškolákov Fínska sauna: - piatky 19-22:00 Záujmové krúžky pre deti: - športová streľba - potápanie - modelárstvo