Fitnes centrá a posilňovne umožňujú cvičenie na kvalitných strojoch. Aeróbny či kruhový tréning a ďalšie lekcie vám cvičenie ozvláštnia. Prihláste sa preto na aerobik, TRX lekcie, bosu, bodystyling alebo na jumping a urobte niečo pre svoju postavu.

Fitness pro trade, s.r.o.
Chystáte sa otvoriť nové fitness centrum? Potom je pre Vás osloviť našu firmu tým najlepším možným riešením. Naša spoločnosť má dlhoročné skúsenosti v realizácii nových fitness centier. Vykonáme navrhnutie konceptu centra a dispozície priestoru, poradíme Vám, aké stroje, príslušenstvo a ďalšie vybavenie zvoliť s ohľadom na Vaše podmienky, ...
Služby: - fitness centrum - jóga, pilates, tablata - kruhový tréning - výživové poradenstvo - sauna - masáže - solárium - kaderníctvo - kozmetika - manikúra, pedikúra.

Rozhodli ste sa zmeniť svoj životný štýl k lepšiemu, alebo sa chcete dostať iba do formy? Nebuďte na to sami, spoločne dosiahneme výsledky oveľa ľahšie. Sme rodinná firma a každý klient je pre nás rovnako dôležitý. Ponúkame cvičenie s trénerom, fitkoučing, online koučing, služby výživovej poradne.

Sme moderne vybavené fitness ponúkajúci skvelé zázemie, každý klient je pre nás rovnako dôležitý. Postaráme sa rovnako dobre o každého, od úplných začiatočníkov až po profi športovcov, či osoby so zdravotným obmedzením, deti aj seniorov. Príďte nás navštíviť a zacvičiť si v príjemnom fitness prostredí na NOVO PLAZA.

-Provozování telovýchovných a športových zariadení a organizovanie športovej činnosti -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Stavba a výroba plavidiel -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Reklamní činnosť, marketing, ...

fitnes Fanatic - posilňovňa, fitcentrum - solárium - fitbar.

Kondičný aeróbne cvičenie: - kondične aeróbne mix - kondičné cvičenie.

služby: - lekcie jogy. Predaj, e-shop: - pomôcky na jogu - meditačné vankúšiky, podložky - relaxačné pomôcky - tibetské misy - čaju. tel .: 739 834 430

služby: - tenisový a športový areál - tenisová škola - badminton - joga a fitness - tanečná škola - reštaurácia

Kurzy a individuálne lekcie Špirálne stabilizácia chrbtice SM systém, Jogy a Slackline. Pri výučbe vychádzam z poznatkov vývojovej kineziológie a čerpám zo skúseností získaných dlhoročným vedením skupinových lekcií a individuálnych terapií. Kurzy a individuálne lekcie: - SM systém - joga - slackline.

Telocvičňa, kurzy: - posilňovňa - thaiboxu - box - WorkoutBoxing - kondičné box - kruhový tréning - grappling - kick box aerobic - miniboxing.

Športové zariadenia: - posilňovňa - spinning - joga - stretiching - twerk - pilates - pole dance - TRX - solárium - sauna.

Sme športová fyziocentrum s patronátom lekárov, ortopédov. Môžete u nás cvičiť samostatne alebo individuálne s osobným fyziotrenérem. Každý deň organizujeme zábavné kruhové tréningy. Disponujeme vlastné rehabilitáciou a fyzioterapiou. Vykonávame športové a relaxačné masáže, shiatsu, manuálnej lymfodrenáže a kineziotaping. Venujeme sa aj výživové ...