Bicykle horské, trekingové a krosové sa radia medzi základné typy bicyklov. Nezabudnite si okrem bicykla zaobstarať aj potrebné príslušenstvo v podobe cyklistickej prilby, rukavíc, pohodlného dresu, stojanu, košíka, držiaku na drobnosti a odolného zámku.

FastBike s.r.o. sa zameriava na predaj, servis a prestavby elektrobicyklov a prevádzkuje e-shop s elektrobicyklami, trojkolkami a príslušenstvom.

Pepe Cycles s.r.o. sa zameriava na predaj horských, bicyklov a elektrobicyklov vrátane všetkého príslušenstva.

Spoločnosť milujeme kolesá s.r.o. sa zameriava na predaj a servis bicyklov, cyklistických doplnkov a elektrobicyklov.

Spoločnosť 4 KLUCI OD KOLIES s.r.o. prevádzkujú cyklopredajňu so servisom, kde je možné zakúpiť nielen bicykle, ale aj helmy, okuliare, tretry, komponenty a darčekové poukazy.

maloobchod: - jazdné, horská, trekingové a cestné bicykle - horské bicykle OLPRAN, AMULET, FORT, AUTHOR - detské bicykle, trojkolky, kolobežky, bicykle s pomocným motorčekom - náhradné diely a doplnky Všetky opravy, záručný aj pozáručný servis.

CykloRape Strážnice sa zaoberá predajom bicyklov všetkých značiek a typov. Súčasne ponúkame aj servis, kedy na prianie zákazníka zaistíme dovoz a odvoz bicyklov. Všetok ponúkaný sortiment môžete zakúpiť na našom e-shope. Ponúkané produkty: - carbonové kolesá - horské bicykle - celoodpružené kolesá - dámske kolesá - krosové kolesá - ...

Špecializujeme sa na servis bicyklov všetkých druhov a elektrobicyklov. Pre vaše pohodlie a bezpečnosť ponúkame kompletné služby od A do Z.

CYKLOSPECIALITY s.r.o. sa zameriava na predaj a servis rôznych druhov bicyklov, kolobežiek, odrážadiel, heliem a doplnkov.

Cyklosféra v Břeclavi prevádzkuje reštauráciu, prenajíma apartmány, organizuje koncerty, premieta filmy a predáva a požičiava bicykle.

Ubytovanie, penzión. Reštaurácia, vináreň. Požičovňa bicyklov.

Ladné bicykle je požičovňa bicyklov, so sídlom v malebnej obci Ladná. Ponúka v okrese Valtického areálu požičiavanie cyklistických bicyklov.

Požičovňa elektrobicyklov a nosiče elektrobicyklov. Kolobežky. Elektrobicykle vám v závislosti od dostupnosti dovezieme aj odvezieme na potrebné miesto.

Kvetoslava Michlovská prevádzkuje požičovňu s rôznymi kolobežkami, bicyklami a parkovisko.

ADANI s.r.o. prevádzkuje e-shop pre milovníkov športov: - skialp - zjazdové lyžovanie - bežecké lyžovanie - snowboarding - snowboard - jazda na bicykli

Miesto, kde Jiří Menzel nakrúcal svoje Postižižiny. Pivovar s reštauráciou a poetickým hotelom. Prehliadky: múzeum rakúsko-uhorského pivovarníctva, súčasná výroba piva vrátane ochutnávky z tankov. Predaj sudov, požičovňa výčapov. Požičovňa bicyklov a e-bicyklov. Koncerty, športové podujatia. Svadby, firemné akcie, oslavy. Prevádzková doba ...

Maloobchod, predaj, E-shop: -lyže zjazdové, bežecké, snowboardy -lyžiarske topánky a doplnky -značkový športový tovar Nike, Adidas, Puma -športová, bežecká a vychádzková obuv, kopačky, sálovky, lopty, batohy, tašky, doplnky, oblečenie pre športové aktivity aj voľný čas -vybavenie pre športové kluby.

Maloobchod, predaj, servis, požičovňa: -športový tovar, potreby. Zimný sortiment: -zjazdové lyže, topánky, snowboardy, bežecké lyže, topánky. Letný sortiment: -cyklistika - bicykle horské, crossové, detské, freestyle.

Spoločnosť Elektrosport s.r.o. sa zaoberá výrobou, servisom elektrobicyklov Maxbike. Ďalej vykonávajú prestavby kolies na elektrobicykle, servis, predaj a náhradné diely značiek: Elektrosport, BionX, Agogs, E-Totem, Leader Fox, Crussis, Apache, Lovelec, Bosch, BH. Ďalšie činnosti: - testovanie elektrobicyklov - požičovňa elektrobicyklov - ...

Predaj, maloobchod, veľkoobchod, e-shop: -kolesá -príslušenstvo, doplnky -oblečenie na bicykel.