Oddýchnite si alebo si poriadne zašportujte v niektorom z rekreačných či športových zariadení. Môžete si vybrať z mestských športových a rekreačných centier, horských stredísk alebo zo zariadení ležiacich blízko vodných plôch s bohatým športovým využitím.

Lyžiarsky svah v Zlíne: -dĺžka umelého svahu je 290 m - snowpark s prekážkami - detský park dva detské vleky - -prevýšenie 46 m. Ski servis Montana - Svatopluk Kováč: -oprava - lyže, snowboardy tel.: 577589113. Lyžiarska škola - www.skipingi.cz. výučba detí a dospelých. Apre ski BAR -možnosť prenájmu svahu firmám ...

Areál pre paintball, airsoftové hry. Organizovanie paintballových hier (šport aj military). Turnaje, školenia v paintballe. Nákup a predaj paintballových potrieb.

Maloobchod, e-shop -športové potreby -hračky -papiernictvo

Výroba, vývoj, predaj: - kolobežky - profi MIBO kolobežky - mestské cestné kolobežky - univerzálne modely kolobežiek - cestovné kolobežky - skladacie kolobežky - akrobatické kolobežky - turistické modely - pretekárske cestné modely - zjazdové terénne modely - model na troch kolesách.

Veľkoobchod, internetový obchod, eshop, predaj: -športové potreby pre rôzne športy: -pre lyžiarov -korčuľovanie -cyklistika - bicykle, kolobežky -všetko pre dovolenku, rybárčenie, potápanie -nábytok - záhradný, campingový -hračky.

Predaj, maloobchod: -športového oblečenia a vybavenia -spoločnosť je zastúpená vo viac ako 30 krajinách sveta a nakúpiť môžete vo viac ako 5 000 obchodoch.

Predaj: - športové potreby.

Predaj vybavenie pre bojové športy ako sú box, kick box, thai box, MMA. Ponúkame predovšetkým boxerské rukavice, lapy, chrániče, boxovacie vrecia a lopty. Ďalej ponúkame doplnky a oblečenie Lonsdale a iné.