Na cesty náramkové športové či elegantné hodinky, naopak v domácnostiach alebo kanceláriách skvele poslúžia nástenné či stolné digitálne aj ručičkové hodiny. Správne hodinárstvo vždy ponúka predaj aj servis všetkých typov malých hodiniek aj veľkých hodín.

E-shop: - hodiny - hodinky - budíky E-shop: - kočíky - autosedačky - realistické bábiky - hračky

Veľkoobchod s hodinárskym tovarom. Firma ALTRO spol. s r. o. je výhradným distribútorom firmy SEIKO v Českej a Slovenskej republike. Ponuka: - náramkové hodinky SEIKO, PULSAR, LORUS, JEMIS (výrobky japonskej hodinárskej firmy SEIKO) - hodiny SEIKO, HERMLE - budíky TIMEMARK - náhradné diely do hodiniek SEIKO, PULSAR, LORUS, JEMIS - ...

Hodinárstvo. Maloobchod, predaj, oprava: - hodinky - hodiny.

Distribúcia, predaj, e-shop: - švajčiarske hodinky zn. Swiza, Jowissa, Luminox, CX Swiss Military Watches - letecké hodinky zn. RSC Watches, DogFight.

Hodinárstvo: - opravy starožitných hodín - reštaurovanie hodinových skríň. Umelecké kováčstvo.

Zlatníctvo Iveta je obchod v Opočne, ktoré prevádzkuje vlastný eshop na stránkach www.zlatnictviiveta.cz. Zaoberáme sa predajom zlatých, strieborných a oceľových šperkov, českých granátov, pánskych, dámskych a detských hodiniek.

Import, distribúcia: - písacie potreby, perá - luxusné hodinky.

Predaj hodinárskeho a šperkárskeho tovaru vrátane doplnkov.

Internetový obchod špecializovaný na designové nástenné hodiny.

Zlatníctvo, hodinárstvo. Maloobchod, predaj: - zlato, striebro - hodiny, hodinky. Oprava: - zlatnícky, hodinársky tovar - na počkanie. Služby: - čistenie šperkov - rytecká práca - skúška vodotesnosti - znalecké posudky.

Zlatníctvo, hodinárstvo. Maloobchod, predaj: -zlato, striebro -hodiny, hodinky. Oprava: -zlatnícky, hodinársky tovar -na počkanie. Služby: -čistenie šperkov -ryteckej práce -skúška vodotesnosti -znalecké posudky.

Eshop, predaj: -dámske, detské, pánske hodinky.

Opravy hodiniek všetkých typov a značiek. Autorizovaný servis pre Liberecký kraj pre hodinky značiek SEIKO, FESTINA, CITIZEN, GROVANA. Komplexný servis vodotesných hodiniek. Výmena batériu v hodinkách na počkanie. Predaj značkových kožených remienkov na hodinky od firiem - DI-MODELL - ZUCCOLO ROCHET - CONDOR - MARCCO. Opravy a renovácie ...

Obchod so starožitnosťami Výroba hier, hračiek a detských kočíkov Umelecko - remeselné spracovanie dreva

Zlatníctvo, klenotníctvo. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - šperky, klenoty - briliantové, zlaté, strieborné, oceľové: - náušnice, retiazky, náramky, prívesky - bižutéria - hodinky od českých, talianskych, izraelských a nemeckých výrobcov. Zaisťujeme drobné opravy.

Služby: -pre dentálne potreby -oprava zlatých a strieborných šperkov -výkup zlata. Výroba: -zlaté šperky na zákazku. Maloobchod, predaj: -snubné prstene.

Internetové zlatníctvo s podporou kamennej predajne v Hradci Králové predáva zlaté a strieborné šperky - prstene, náušnice, retiazky, náramky, brošne a prívesky. Ručná výroba, opravy zlata a striebra, ryteckej práce. Zlatníctvo Kleopatra Hradec Králové, ponúka široký sortiment zlata a striebra: zlaté šperky, strieborné šperky, zlato, striebro, ...

Výhradným distribútorom a oficiálnym zástupcom hodiniek a šperkov značky Calvin Klein pre Českú republiku. Hodinky a šperky CK sú známe svojou kvalitou a nadčasovým designom a našli už mnoho spokojných zákazníkov nielen v Českej republike ale na celom svete.

Spoločnosť Zepter International vyrába, predáva a po celom svete distribuuje exkluzívny, vysoko kvalitný spotrebný tovar formou priameho predaja prostredníctvom svojich zástupcov pozostávajúcich z viac ako 120 000 osôb, a tiež v maloobchodných predajniach. 19 zastúpení po celej SR. A možnosť nakúpiť cez náš eshop. Výrobky ZEPTER ...

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Sprostredkovanie obchodu s kovmi Predaj snubných prsteňov na mieru Šperky

Hodinár, hodinárske služby - výmena batérií a remienkov.