Kočíky pre deti kombinované, športové, golfové či pre dvojčatá predstavujú optimálnu možnosť, ako sa pohybovať s deťmi pešo. V prípade prepravy autom nezabúdajte na detské autosedačky, líšiace sa záťažovou hmotnosťou. Autosedačky sú povinné zo zákona.

Predajňa detského a dojčenského tovaru. Predávame kočíky, autosedačky, hračky, cestovné postieľky, hracie deky, trojkolky, jedálenské stoličky, chodítka, lehátka, detské matrace, ohrádky, postieľky, prebaľovacie pulty, prebaľovacie podložky, hracie deky, kolotoče nad postieľku a mnoho ďalšieho.

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop: - kočíky - autosedačky - chodítka, jedálenské stoličky - textil - hračky

Predaj: - kočíky - autosedačky - detské vybavenie - postieľky - oblečenie

Spoločnosť JAMAR je špecialista na predaj autodoplnkov, strešných systémov, autosedačiek, športových kočíkov na Vysočine od roku 1998. Našou špecializáciou sú detské sedačky Römer, detské kočíky, aktívne a bezpečne s deťmi, strešné systémy, strešné nosiče, strešné boxy, nosiče bicyklov strešné, na zadné dvere aj na ťažné zariadenie, nosiče lyží ...

Maloobchod, internetový obchod, e-shop: - kočíky - autosedačky

Online predaj dizajnových bytových doplnkov, kuchynských potrieb, módnych doplnkov - šály, šatky, kabelky, dáždniky. Vedenie účtovníctva, daní, miezd, rozpočty pre úvery aj dotácie, zhotovenie vnútorných predpisov firmám

Výroba, internetový obchod, predaj: - kočíky - autosedačky - dojčenské potreby - výrobky pre deti.

Internetový obchod, e-shop - baby vaky - relaxačné vrecia - textilné závesné kolísky - zavinovačky - nosidlá - dojčiace vankúše - hracie deky

E-shop zameraný na dojčenské potreby. Na jednom mieste nakúpite všetko potrebné pre vaše bábätko.

Prevádzkovateľ aukčného portálu. Internetový obchod. Sprostredkovanie, nákup, predaj: -nový aj použitý tovar cez internet.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, E-shop: - dojčenský tovar - kočíky - autosedačky - postieľky - detské, cestovné, matrace, obliečky - prebaľovacie podložky - prebaľovacie pulty - jedálenské stoličky, chodítka - hračky pre najmenšie deti - kolotoče nad postieľku, hrazdy, hrkálky - trojkolky, odrážadlá - detský textil - ...

služby - renovácia poťahov kočíkov - opravy poťahov, boudiček, striešok u kočíkov - renovácia a opravy poťahov do autosedačiek.

Maloobchod, predaj: -hračky -detský textil -dojčenský tovar -kočíky.

E-shop predaj detského vybavenia. Ponúkame: - nosidlá, stoličky a hojdacie lehátka - hračky a kočíky pre bábiky - vybavenie detských izieb - kočíky a golfáče - postieľky - nábytok.

Internetový a kamenný obchod s dojčenským tovarom. Sortiment zahŕňa dojčenské fľaše, sterilizátory, opatrovateľky, kolísky a postieľky, hračky pre deti.