V širokej ponuke drôtov a drôtených produktov nájdete všetko, čo potrebujete - oceľové pozinkované, pomedené alebo ťahané drôty, zvárané pletivá, pozinkované pletivá či brány. Nakúpte drôtený program do Vašej kúpeľne, kancelárie či prevádzky.

Výroba: - drôtené dopravné pásy na všetky účely použitia, strojárstvo, sklárne, pekárne, kováčne, kaliarne... - rebierkové a lisované pletivo - pletivo v rámoch.

Ferospoj s.r.o. so sídlom v meste České Budějovice realizuje predaj spojovacieho materiálu, hutníckych druhovýrobkov, plotových systémov, kotevnej techniky, zemných vrutov, náradia a ďalšie. Prevádzkujeme on-line železiarstvo, ale aj kamennú predajňu. Doplnkový predaj spotrebného tovaru.

Výroba drôteného programu - drôtené diely pre chladiacu, mraziacu, klimatizačnú aj zdravotnícku techniku. Ohýbanie drôtu. Zváranie drôtu.

Predaj materiálov na kompletizáciu a výrobu nábytku.

Predaj materiálov na kompletizáciu a výrobu nábytku.

Predaj materiálov na kompletizáciu a výrobu nábytku.

Predaj materiálov na kompletizáciu a výrobu nábytku.

Predaj materiálov na kompletizáciu a výrobu nábytku.

Predaj materiálov na kompletizáciu a výrobu nábytku.

Stolárske práce z lamina. Výroba a montáž: - kuchynské linky - nábytok do predsiene - nábytok do detskej izby - obývací nábytok - zákazkový nábytok - vstavané a šatníkové skrine. Predaj a montáž: - kuchynské spotrebiče - nábytkové kovanie - drôtené výsuvy do kuchyne alebo skrine. Rezanie a olepovanie ...

Výroba, spracovanie a predaj výrobkov z drôtu a kovu akéhokoľvek druhu, predovšetkým výroba a predaj pružín všetkého druhu v rozsahu voľnej živnosti

Výroba, dodávka, predaj: -pletivo, okrasné pletivo, šesťhranné -drôt: -napínací, viazací, pozinkovaný, potiahnutý PVC -stĺpiky -brány, bránky: -pozinkované, komaxitové -mobilné dielce. Predajňa: -Boršice 439, tel.:572501211.

Výrobný závod: - ploty, - betonárska oceľ, gabióny, rámy, plotové dielce, brány, bránky, panely.

Výroba - kovové diely pre automobilový priemysel - kontajnerové vozíky - vráta aj pre stajne - brány - reklamné stojany - práčovné vozíky - predajné stojany - drôtenné výrobky - vozíky na drevo ku krbu aj kachliam - nosiče a košíky na bicykle - vybavenie pre golfové ihriská - okná pre stajne Obchodovanie s ...

Predávame plastové výrobky pre sklad, dielňu a domácnosť: - plastové skrine - regály - kufre na náradie - krabica - rôzne zásobníky na skladovanie. Dodávame tiež plasty pre domácnosť a drôtené regálové systémy.

Veľkoobchod pletiva. Predaj, montáž - poplastované pletivo - pozinkované pletivo - okrasné pletivá - stĺpiky, vzpery - plotové výplety a rámy - chovateľské pletivá a siete.

Výroba: -pružiny -kanalizačné špirály na čistenie odpadov - závlačky, autopútače a iné diely z drôtu kruhového prierezu

Výroba: -drôtené káblové žľaby.

Predaj hutného materiálu - kováčske potreby - karí siete - rúrky - drôty.

Firma sa zaoberá celkovým riešením interiérov a z časti aj exteriérov. Z našej ponuky Vám môžeme ponúknuť: - vstavané skrine - skrine na mieru - kuchynské linky typizované - kuchynské linky na mieru - kuchynské linky so vstavanými spotrebičmi aj bez - vybavenie spálne (posuvná skriňa, postele, komody) - prestavbu bytového jadra - ...

Betonárske práce. Spracovanie betonárskej ocele. Ohýbáreň betonárskej ocele. Čerpanie, predaj betónu a rozvoz domiešavačom: - betónová zmes - transportného betónu. Prenájom čerpadla na čerpanie betónu. Práca: - karí siete - viazacie drôty - kompletizácia betonárskej ocele podľa stavebnej dokumentácie -stavebné materiály ...

Dovoz, predaj, distribúcia: - ploty, oplotenie - nemecké 4-hranné oplastované pletivo - brány, bránky, stĺpiky, vzpery a príslušenstvo - tieniace plotové clony Dovoz po celej SR zadarmo. Predaj dreva: - štiepaného palivového - stavebného reziva - konštrukčného - krovy, trámy, fošne, laty - drevného odpadu a piliny.

Predaj: - drevomateriál - potreby pre stolárov a domácich majstrov - palivové drevo - brúsne papiere, hubičký, pásy, plátna - drôtený program.