V cukrárni ochutnáte veľké množstvo zákuskov ako sú rezy, špičky, veterníky, sacher torty či punčové rezy. Pre oslavu narodenín alebo svadbu si nechajte vyrobiť tortu na zákazku alebo pochúťky, ako sú svadobné koláčiky, či drobné cukrovinky a chlebíčky.

Veľkoobchod: - suroviny pre cukrárov, zmrzlinárov, pekárov, barmanov - čokolády, polevy, krémy - zmesi na zmrzlinu, kornúty - pekárske zmesi, tuky

Výroba a predaj: - pekárenské výrobky - cukrárske výrobky - múky a mlynárenské výrobky - cestoviny.

Cukráreň. Výroba cukrárenských výrobkov v nadštandardnej kvalite bez použitia rastlinných tukov, chemických konzervačných látok a práškových vypchávok. Cukrárenská výroba, rozvoz, predaj: - torty - dezerty - sladké pečivo - zákusky - svadobné torty - detské torty - narodeninové torty - zmrzlina - francúzske pečivo.

Cukrárska výroba: - široká ponuka svadobných, narodeninových a detských tort, klasických aj atypických - zákusky - čajové pečivo. Výroba pekárenských a cukrárskych výrobkov okrem trvanlivých.

Spoločnosť fruli company s.r.o. sa zameriava predovšetkým na ručnú výrobu výnimočných sirupov, zaujímavých čokolád, našich frulitiek a dokonalých tort. Vždy vyrábame len to najlepšie, čo nám príroda dovolí a chceme týmito výrobkami robiť ľuďom radosť. Osobne nás môžete navštíviť v cukrárni fruli CAFETERIA vo Vyškove, v ktorej každý deň ...

Cukrárska výroba: - torty - zákusky - vianočné pečivo - koláče

Výroba - cukrárske výrobky, cukrárstvo: - cukrovinky - svadobné torty - zákusky, minizákusky - svadobné koláče - rolády, rezy.