Vďaka hotovým jedlám môžete ušetriť veľa času vďaka nenáročnej príprave. Medzi najobľúbenejšie polotovary patria obaľované výrobky, zeleninové zmesi, vegetariánske zmesi, zemiakové polotovary, pokrmy z kuracieho alebo hovädzieho mäsa a z morských rýb.

Výroba - staročeské špeciality - lokše, zemiakové placky - rýchlokvasky.

Veľkoobchod, maloobchod, zásobovanie - konzervované potraviny (európskej, ázijskej) - nápoje - drogérie.

Catering a zabezpečenie firemných akcií v okolí miest Třebíč, Náměšť nad Oslavou a Moravské Budějovice Vám zabezpečí naše Řízkovna vo Střítež. Na prianie sme schopní zrealizovať tiež narodeninové oslavy, firemné večierky či teambuildingy. Naše pokrmy pripravujeme z denne dodávaného čerstvého mäsa, výhradne od rokmi preverených českých ...

Technické služby: - komplexné služby v oblasti nakladania s odpadmi, ekologické poradenstvo, zriaďovanie a prevádzkovanie zariadenia na nakladanie s odpadmi vrátane zvozu a separácie odpadov - opravy verejného osvetlenia, údržba a upratovanie komunikácií vrátane zimnej údržby - riadená skládka Osová Bítýška - 607 831 367 - výroba a rozvoz ...

Konzerváreň, výroba, výrobca: - bravčové, mäsové konzervy - hotové jedlá v konzerve (guláš, bravčové na šampiňónoch, moravský vrabec ...).

Internetový obchod, e-shop: - trvanlivé potraviny, potraviny pre dlhodobé uskladnenie zn. LEGACY Premium - zdravotnícke vybavenie (evakuačné masky, obväzy ...) - cestovné vodné filtre - poľné lopatky, nože - podpaľovače.

Spoločnosť V A K A, výroba potravinárskeho tovaru, spoločnosť s ručením obmedzeným sa zameriava na výrobu a predaj studenej kuchyne, lahôdok a údenín. V ponuke máme bohatý výber chlebíčkov, aspikov, radi Vám tiež pripravíme obložené misy pre akúkoľvek príležitosť. Výroba, predaj: - studená kuchyňa - údenárske výrobky, údeniny, klobásky, ...

činnosť: - rozvoz obedov vlastnej výroby - catering.

Ponúkame: - závodné stravovanie - rozvoz obedov, jedlá pre firmy i domácnosti. - catering, hotové jedlá. Zabezpečujeme: - rauty, svadby, firemné a rodinné akcie a hostiny. Rozvoz - Kroměříž, Holešov, Bystřice pod Hostýnem, Rusava, Otrokovice, Žlutava, Napajedla, Malenovice, Tlumačov.

Stravovanie, vývarovňa: - výroba teplej stravy - servis pre závodné stravovanie, prevádzka závodných jedální a bufetov - studená kuchyňa - cukrárska výroba.

Jedinečný kávový nápoj Pistaccino. Distribúcia, predaj pre Českú republiku, Slovensko.

predaj: - plastová, kolagénne, fibrousová črevá pre mäsový priemysel - korenie, aditíva pre potravinárstvo.

Veľkoobchod: -Instant nápoje: -studená nápoje -nápoje pre športovcov teplý nápoje -sirupy -sypané čaju -kakao a ďalšie -müsli tyčinky, cereálne tyčinky, lupienky, hořické trubičky, oblátky, sušienky.

Vývoj, výroba, distribúcia: - pekárske a cukrárske zmesi - zlepšujúce prípravky

E-shop: - ázijské potraviny a delikatesy

Výroba dehydrovaných potravín pre catering.

Spracovanie zeleniny. Výroba, predaj: -lahůdky, studená kuchyňa -saláty.

Distribúcia, predaj, rozvoz - zmrzlina z Opočno - zmrzlinové stroje. služby - stánok s točenou zmrzlinou z Opočno - adresa: Revolučná 2312/27, Krnov, otvorené v období: apríl - september.

Máme pre vás ponuku absolútne novinky v gastronomickom svete s bezlepkovou diétou. Naša spoločnosť sa už niekoľko rokov zameriava na výrobu bezlepkových potravín. Prvým naším produktom bol bezlepkový korpus na pizzu, ktorý distribuujeme priamo do prevádzok. Na základe vysledovaných požiadaviek našich zákazníkov, ale aj koncových ...

Výroba, výrobca, distribúcia, e-shop: - bezlepkové potraviny - zmesi na prípravu chleba, cesta - cereálne kaše - špaldová, ľanové múka.

Výroba, predaj, dovoz: - obedové šaláty, polievky - dezerty. Objednávky on-line. Catering na mieru: - svadby - oslavy - firemné večierky.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod - kukuričné tortilly, kukuričné chipsy - Superior Corn a Flour Tortilla.