Korenie nachádza uplatnenie nielen vo svete gastronómie. Liečivé či aromatické byliny ako bazalka, harmanček, pažítka a ďalšie, umelé aj prírodné ochucovadlá a zmesi, ako sú zápražky a bujóny a mnoho ďalších produktov, sú využité dennodenne.

Dodávka, predaj: - korenie, koreniace zmesi, prísady na mäsovú výrobu.

Tradičné bylinkárstvo v centre Opavy. Ponúkame korenie, bylinky a produkty z prírody. Poskytujeme taktiež poradenstvo a zostavenie kompletného postupu pre harmonizáciu a posilnenie organizmu. V stálom sortimentov máme: - 300 druhov sypaných bylín z Čiech, Peru, Ruska a Ázie - 50 druhov korenia - bylinné koreniace zmesi - kvalitné ...

E-shop, veľkoobchod: - darčekové koše a balíčky - cukrovinky (čokoláda, sušienky, nugát....atď.) - cestoviny, korenie - alkoholické nápoje - káva, čaj

Veľkoobchod, obchodná sieť*: -potraviny, zmiešaný tovar -denné dodávky čerstvého tovaru. ENAPO je dobrovoľná a väčšinová podpora nákupu tovaru od zmluvných priamych dodávateľov a členského plnosortimentného veľkoobchodu. Sídlo: -767 01 Kroměříž, J. Silného 2683.

Distribúcia: - potravinárske ingrediencie (antioxidanty, stabilizátory, konzervanty, farbivá, sladidlá, škroby...).

Dovoz: - prírodné prísady do potravín a nápojov - smotanové a mliečne bázy do nápojov - mletá paprika a paprikové deriváty - quinoa Realitná činnosť.

Vývoj, výroba, predaj: - látky a suroviny pre priemysel - parfumové kompozície - prírodné silice a extrakty - syntetické vonné látky - rumový éter - potravinárske arómy.

Výroba, obchod: -potravinárske arómy a esencie práškové aj tekuté -pre pekárov, cukrárov, liehovary, údenárov, konzervárne, mliekarne, čokoládovne.

Maloobchod, predaj: - zdravá výživa - potravinové doplnky - čaje - korenie - kozmetika.

Maloobchod: -potraviny -požívatiny -pochutiny. Samoobsluha potravín ponúka: - základné potraviny - údeniny - pečivo - cukrovinky - mliečne výrobky - mrazený tovar - nealko nápoje - alkohol - 100 druhov korenia - čaje, kávu - veľký výber darčekových košov, kaziet a drobných darčekov pre najrôznejšie príležitosti: ...

Maloobchod, kamenná predajňa, e-shop: - chilli omáčky - korenie, ochucovadlá - olivy - cestoviny - sirupy - likéry, pivo.

Cestná motorová doprava - nákladná prevádzkovaná vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3,5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Poradenská a konzultačná činnosť, ...

Dovoz gréckych výrobkov z Kréty - vína, olivy a olivový olej, bylinky, korenie a výrobky z olivového dreva.

Predaj: - korenie - koreniace zmesi - marinády, láky

Veľkoobchod: - káva, čaj - cukrovinky, čokoláda, cukríky, žuvačky - cestoviny, korenie.

Veľkoobchod, predaj, e-shop - exotické a indické korenie - zmesi korenia - sušené plody, orechy - ryža - strukoviny - múky - maslo, oleje - sladkosti.

Prenájom nehnuteľností. Výroba, export: -ovocné koncentráty -chrenové pasty -chren -všetky druhy horčice. Veľkoobchod, export-import: -ovocie pre konzervárenstvo.

Maloobchod, predaj: - ázijské korenie - čaje - špeciality.

Prevádzkujeme internetový obchod s pravou vanilkou, prémiovým korením. Dodávame vanilkové struky, vanilkový extrakt a sirup alebo pravý vanilkový cukor. Ďalej ponúkame cejlónsku škoricu.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -mäsiarske potreby, prírodné črevá bravčové, prírodné čreva baranie, umelé črevá, korenie, zmes korenia, údenárske štiepky, nakladacia soľ.

Služby: - ajurvédske masáže Predaj, e-shop: - ajurvédska kozmetika - bylinné kapsule - čaje - korenie

PT Servis konzerváreň spol. s r.o. Tábor je výrobca konzervovaných potravinárskych produktov VIVA s certifikáciou HACCP. Sme dodávateľom pre nezávislé veľkoobchody, zahraničné reťazce, zásobujeme školské jedálne, výrobne rýchleho občerstvenia, reštaurácie a gastronomické prevádzky v celej SR. Zásobovanie veľkoobchodu a maloobchodu, ...