Mäsokombináty, bitúnky a údenárstvo sú producentmi bravčového, hovädzieho, hydinového ale aj zverinového mäsa. To je možné následne spracovávať do údenárskych a mäsových výrobkov, ako sú párky, slaniny, klobásy, masť, mleté mäso, špekáčiky, salámy a šunky.

Poľnohospodárske družstvo Kokory sa zameriava na rastlinnú a živočíšnu výrobu. V živočíšnej výrobe sústreďuje na výrobu mlieka a chov hovädzieho dobytka. V rastlinnej výrobe sú hlavné plodiny pšenice ozimná, jačmeň jarný, repka olejka, mak, kukurica a chmeľ. Chov hovädzieho dobytka je zameraný na kombinovanú úžitkovosť - produkciu mlieka a ...

Vždy čerstvé a perfektne opracované hovädzie a bravčové mäso len od českých výrobcov. predaj: - údené kolienko, tlačenka, prát, jaternice, sekaná, Pečeňovka, cibulák, ovarové polievka, oškvarky, klobásky a iné). Hotové výrobky si u nás, každý deň, za dobré ceny nakúpite, alebo si sami môžete urobiť! Ponúkame lacnú surovinu pre vaše ...

Mäsiarstvo s tradíciou, vyberiete si u nás: - kuracie aj morčacie mäso - bravčové aj hovädzie mäso - vyrábame údeninu kuracej šunky, hydinové aj bravčové tlačenky, jaternice, klobásy, párky a iné pochutiny. Pečieme morky kolena, bravčové stehno, rolády a sekané na objednávku.

Firma Rybáreň Matau s.r.o. je rodinný podnik ponúkajúci čerstvé ryby a morské plody.

Ručná výroba sušeného mäsa bez pridaných chemických látok. Predaj sušeného bravčového a hovädzieho mäsa, sušeného mäsa pre domácich miláčikov. Možnosť nákupu darčekových poukazov alebo darčekových balíčkov. Online objednávka sušeného mäsa. Sušené mäso z diviny.

Veľkoobchod: - kuracie mäso - krutí mäso - mäsové výrobky Výroba, spracovanie: - kuracie mäso - krutí mäso - mäsové výrobky Predajňa: - Uherský Brod, Masarykovo nám. 162 -tel .: 727852842.