Z bohatého sortimentu mliečnych výrobkov, ako sú čerstvé aj trvanlivá mlieka, ovocné a biele jogurty, maslá, tvrdé, mäkké syry, nízko a plnotučné smotany, jemné aj klasické tvarohy, šľahačky si vyberie úplne každý. Kvalitné výrobky od predajcov aj výrobcov

Mliekareň. Výroba, predaj: -tradičné talianske mliečne, mliekarenské výrobky -špeciálne talianske syry na pizzu -MOZZARELLA, MASCARPONE, RICOTTA, SCAMORZA.

Veľkoobchod, predaj: -ošípané -hovädzí dobytok -hydina. -agrochémia -kŕmne zmesi -poľnohospodárske komodity -poľnohospodárska technika. Chov brojlery aj ošípané. Rastlinná výroba.

Výroba, e-shop: - džemy - müsli - mliečne výrobky.

Ekofarma: - čerstvé surové kozie mlieko - kozia srvátka - kozí syr - kozí tvaroh, kefír, jogurt - jogurt z kravského mlieka - med - vajcia - granule pre psy a mačky - lucernové úsušky.

Výroba a predaj mlieka a mliečnych výrobkov, tvarohov, kyslých výrobkov, masla, jogurtov a jogurtových nápojov, Bio mliečnych výrobkov, srvátkových nápojov, mlieka. Sme nositeľom značiek REGIONÁLNY VÝROBOK, KLASA a pod. Detské produkty: acidofilné mlieka, jogurty.