Bagety, buchtičky, rožky, chlieb, croissanty, žemle, dalamánky, kaiserky, šatôčky, šišky, koláče a iné pekárske výrobky nájdete v ponukách pekární. Vyberať môžete z viaczrnného, ražného, pšeničného, tmavého, bieleho alebo grahamového pečiva.

Pekáreň. Výroba, predaj: - pečivo.

Pekáreň, pekárstvo. Výroba, distribúcia, predaj: - pekárske výrobky - chlieb, bežné pečivo, rožky - jemné pečivo, koláče, zapekaný klobás ai.

Spoločnosť KBJ veľkoobchodov s.r.o. sa zaoberá predajom a rozvozom potravín v Prahe a okolí. Ponúkame službu Potraviny domov, ktorá umožňuje komfortné a jednoduché nakupovanie z pohodlia domova. Zo širokej ponuky tovaru si u nás vyberie každý, zakúpiť si môžete základné potraviny, nápoje, drogériu, ale tiež napr. Pracovné odevy, kancelárske ...

Predaj a výroba. - medových perníkov

Pekáreň. Výroba: - pekárske výrobky. Predaj: - sladké pečivo - slané pečivo.

Predajňa siete Hruška. Maloobchod, predaj: - potraviny - zmiešaný tovar. Sídlo firmy: - Nová ulica 532, 74201 Suchdol nad Odrou.

Maloobchod, predaj: -zmiešaný tovar: -potraviny -mäso, údeniny -baliaca činnosť. Výroba, veľkoobchod, rozvoz: -mäso, údeniny -tepelne opracované mäsové výrobky. Doprava do 3, 5t.

Uncle Baker s.r.o. sa zameriava na výrobu amerického pečiva, jedná sa o hamburgerové hrčky, toastové chleby a hotdogy a predáva aj omáčky a mäso.

Sme rodinné pekárstvo a cukrárstvo s vlastnými obchodmi na Mělníku, v Mšene av Prahe.

Pekárstvo, pekáreň. Výroba: - pečivo, pekárske výrobky (chlieb, bežné, jemné, trvanlivé a vyprážané pečivo) - výrobky racionálnej výživy - krajové špeciality. Maloobchod, predaj: - pečivo, pekárske výroby - potraviny.

Pekárstvo (pekáreň), cukrárstvo. Výroba, predaj: -pečivo. Predajňa-Třebíč: -vedľa parkoviska pri Kauflande -prevádzková doba po-pia 7-20 hod. so 7-11 hod. nie 16-20 hod.

Prevádzkujeme predajňu potravín v Brne na ulici Křenová 204/62b. Súčasťou našej ponuky je pestrý sortiment čerstvého tovaru, ako napríklad mliečne výrobky, údeniny, ovocie, zelenina, pečivo a mnoho ďalšieho. Predávame aj lítky na MHD. Ponúkame možnosť platby kartou. Otvorené máme každý deň, a to pondelok až piatok od 6, 00 do 21, 00 hodín, v ...

Prevádzkujeme predajňu potravín v Brne - Zábrdoviciach na ulici Vranovská 45/1. Súčasťou našej ponuky je pestrý sortiment čerstvého tovaru, ako sú napríklad mliečne výrobky, ovocie, zelenina, pečivo, údeniny, nealkoholické aj alkoholické nápoje a mnoho ďalšieho. Máme otvorené každý deň vrátane víkendu od 7, 00 do 23, 00 hodín.

Brnenský frgál s.r.o. na výrobu, predaj a rozvoz rôznych druhov frgálov.

Predajňa potravín v Brne – Husoviciach na Dukelskej triede 1369/59 ponúka svojim zákazníkom zmiešaný tovar, ako napr. pečivo, údeniny, mliečne výrobky, cukrovinky, alkoholické aj nealkoholické nápoje, drogériu a ďalšie. Otvorené máme: pondelok až piatok od 7, 00 do 19, 00 hodín a cez víkend od 8, 00 do 14, 00 hodín.

Pekáreň, pekárstvo. Výroba: - pečivo. Pečieme chlieb: - Rýchvaldský - Slniečko - s cesnakom - na guláš - Chleboveka - Žitný - Uhliar - chlieb so špaldou - cesnaková placka - Biely chlieb - a ďalšie. Objednávky - tel.: 596546207. Firemné predajne: - Rychvald, Bohumín, Karviná, Dolná Lutyňa, Ostrava - Prívoz.

Pekáreň, výroba: - pečivo - chlieb - koláče - jemné pečivo - celozrnné pečivo

Pekáreň, pekárstvo. Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj - pekárenské výrobky (frgály, koláče, koláčiky, svadobné koláčiky, praclíky a drobné pečivo na svadby, oslavy i rodinné príležitosti).

Pekárenská spoločnosť Tritia, spol. s r.o. so sídlom v Chebe sa zameriava na výrobu tradičného českého pečiva a prevádzkuje vlastnú sieť špecializovaných pekárskych predajní v Chebe, Kynšperku nad Ohří, Aši, Sokolove, Mariánskych Lázňach, Karlových Varoch, Planej, Tachove, Bore, Chodove, Slavkove, Plzni, Fr. Kúpeľoch. Súčasne tiež zásobujeme ...

SVOJMAX, s.r.o. prevádzkuje nonstop pekárne v Brne, kde sa zameriava prevažne na studenú kuchyňu (chlebíčky, šalátové misy, nátierky, bagety) a čerstvé pšeničné, cereálne, špeciálne, jemné a sladké pečivo.

Výroba - cukrárske výrobky - torty a zákusky aj na objednávku Výroba - pekárske výrobky Nákup tovaru za účelom ďalšieho predaja

Zprostredkovateľská činnosť Výroba cukrárenských výrobkov Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod).

Pekárska a cukrárska výroba: -zmrzlinové kornútky - stáčané, lisované (rôzne formy a veľkosti) -zmrzlinové misky -zmrzlinové kornútky pre priemyselnú zmrzlinu -dekorativní oblátky a trubičky so svetlou alebo tmavou čokoládou v rôznych dĺžkach -vafle -cukrářské doplnky do pohárov. Vysekávanie, stáčanie: -aluminiové kornútky.

Kvalitné produkty od poctivých malých farmárov! - 7x v Prahe a 1x v Jablonci nad Nisou - prémiové šunky, salámy aj bôčiky - mliečne výrobky - pečivo - e-shop