Využite širokú ponuku dámskeho oblečenia vo veľkostiach XS, S, M, L, XL a XXL, ktorá zahŕňa šaty, košele, overaly, legíny, tričká, svetre, teplákové súpravy, spodnú bielizeň, čiapky, tuniky, saká, župany, šály , šatky, blúzky, kabáty a bundy.

Dovoz, predaj, maloobchod, veľkoobchod a internetový obchod: - drogéria (pracie prášky, aviváže, čističe všetkého druhu, osviežovače vzduchu, čistiace prostriedky pre upratovacie firmy, kozmetika – dámska, detská, pánska, šampóny, mydlá, krémy, parfémy, holiace prostriedky, hojivé preparáty) - cukrovinky, čokolády, ...

E-shop: - nové aj použité dámske a detské oblečenie

E-shop: - dobové oblečenie - topánky - odevné spony - kožené nádoby - prútené výrobky - zbrane vrhacie, primitívne, sekery, bodné zbrane - remeselné potreby - šperky

Predaj, internetový obchod, e-shop: -pyžamá, nočné košele, župany, spodná bielizeň, tričká, ponožky....

Predaj, e-shop oblečenie, šperky, doplnky.

E-shop: - oblečenie z Nepálu a Thajska - šperky - darčekové predmety - káva, čaj

Široký sortiment ekologickej drogérie a kozmetiky značky Dedra, interaktívne hry a hračky, licenčný detský textil a detské batohy, dáždniky, riad, vlasové doplnky, ale aj kuchynské potreby nájdete na našom e-shope dedracek.cz. Z produktov ekologickej drogérie a kozmetiky ponúkame pracie prášky, aviváže, osviežovače vzduchu, čističe kúpeľní, ...

Ponúkame kvalitné dámske legíny, pančuchy a pančuchy, nadkolienky, podkolienky a podväzky. Našou špecialitou sú pančuchy, samodržiace pančuchy a ďalšie oblečenie v nadmerných veľkostiach pre plnoštíhle v sekcii móda pre bacuľky. Ďalej ponúkame legíny a pančucháče pre tehotné v sekcii pre tehuľky.

Prevádzkovateľ aukčného portálu. Internetový obchod. Sprostredkovanie, nákup, predaj: -nový aj použitý tovar cez internet.

Zameriavame sa na výrobu a predaj dámskej modelovej konfekcie, ktorá podčiarkuje osobitosť žien nielen strednej generácie. Vyrábame originálnu módu ako pre mladých, tak aj pre strednú generáciu až do veľkosti XXXL, ktorú dotvárame batikou, ručnou maľbou a aplikáciami, čo zaručuje každému modelu jedinečnosť a originalitu.

E-shop s anatomicky tvarovanou a priliehavou funkčnou bielizňou pre deti, môže a ženy. Predávame bundy, nohavice, mikiny a vesty, spodky, tričká a košele, ponožky, čiapky.

PM-desing predáva ručne dámsku a pánsku módu. Predaj dámskeho a pánskeho oblečenia, kabeliek, batohov a tašiek cez e-shop.

Výroba variabilného, premeniteľného, nadčasového a minimalistického oblečenia s ohľadom na udržateľnosť. Šitie spoločenských a svadobných šiat zo slovenských látok. Možnosť nákupu cez e-shop.

Vývoj a transfer technológií s využitím nanotechnológií. Výroba funkčnej bielizne a ponožiek s antibakteriálnou úpravou www.nanosilver.cz Aditíva do palív - www.nanoaditiva.cz Materiály na ochranu povrchov www.nanoaplikace, cz Pohybové simulátory www.ski365.cz

Predaj značkového oblečenia španielskych značiek Smash, Mismash, Paramita, Mamatayoe a talianskej značky Bleifrei.

Predaj voľnočasové a športové oblečenie, detský a dojčenský textil, textilnú galantériu a bytový textil.

Firma prevádzkuje e-shop s originálnou streetwear módou. Predaj dámskych mikín a cropped mikín, legín, tričiek, tepláky, nákrčníky. Pánsky sortiment zahŕňa mikiny, tričká, tepláky, kraťasy, plavky, rúška, nákrčníky.

Lukáš Korec prevádzkuje e-shop vsechnoskladom.cz, v ktorom predáva dámske, pánske a detské oblečenie, batohy, tašky, obuv a doplnky. Korešpondenčná adresa a osobný odber na adrese: Žďárského 202, Kožichovice, 674 01 Třebíč