Využite širokú ponuku dámskeho oblečenia vo veľkostiach XS, S, M, L, XL a XXL, ktorá zahŕňa šaty, košele, overaly, legíny, tričká, svetre, teplákové súpravy, spodnú bielizeň, čiapky, tuniky, saká, župany, šály , šatky, blúzky, kabáty a bundy.

svadobný salón - predaj a zapožičanie šiat a doplnkov - nechtová modeláž - pedikúra - vizážistika - kaderník - fotograf - svadobné oznámenia, snubné prstene - kozmetika.

Požičiavanie a predaj: - dámske spoločenské šaty

Výroba, predaj, e-shop: - funkčná bielizeň, termobielizeň CALMA® - bedrový pás UNISEX - kukla Unisex aj detská - čelenka, čiapky cez uši - čiapky detská - spodky dlhé nohavice detské, pánske, dámske (i krátke nohavice) - mikina so zipsom dámska, detská aj pánska - dámske nohavičky s nohavičkami - nátelník s krátkymi rukávmi i ...

Krajčírstvo Martina Kontová ponúka v Prahe všetky krajčírske služby. Súčasťou ponúkaných služieb je predovšetkým šitie pánskych a dámskych odevov a predaj galantérneho tovaru. Prevádzkujem tiež čistiareň odevov a požičovňu čistiacich strojov na koberce a perie. V prípade požiadavky na vyššie uvedené služby sa na mňa neváhajte obrátiť.

Výroba, maloobchod: -športová funkčná bielizeň SENSOR pre letné i zimné športy -ponožky -vrchné ošatenie SENSOR termobielizeň prvá vrstva podprsenky SENSOR nohavičky SENSOR tielka SENSOR trenírky SENSOR spodky SENSOR druhá vrstva -mikiny SENSOR -mikiny s kapucňou SENSOR -tričko s kratkým rukávom SENSOR ...

Výroba, predaj: - športové oblečenie - plavky - tímové oblečenie - móda na voľný čas

Internetový predaj, e-shop: -dámske oblečenie -pánske oblečenie -detské oblečenie -módne doplnky -hračky