Nakupujte detské oblečenie pre chlapcov aj dievčatá, od dojčenského oblečenia a výbavy, po oblečenie pre predškolákov a školákov. Vyberte si zo širokej ponuky tričiek, búnd, nohavíc, mikín, topánok a športového i voľnočasového oblečenia všetkých veľkostí.

Predaj detských, dámskych a pánskych ponožiek, termoponožiek, zdravotných ponožiek, legín, detských pančúch, dámskych pančúch a pančúch.

E-shop zameraný na dojčenské potreby. Na jednom mieste nakúpite všetko potrebné pre vaše bábätko.

Maloobchod: -second hand -značkový tovar -kvalitný tovar -poškodený tovar Najväčší predajca secondhandu.

E-shop: - nové aj použité dámske a detské oblečenie

Predaj oblečenia a módnych doplnkov vyrobených z recyklovaných materiálov. Doplnkový predaj oblečenia predovšetkým z charitatívnych veľkoobchodov a maloobchodných secondhand obchodov zo zahraničia. (Fínsko, Švédsko, Švajčiarsko a Nemecko).

Výroba, maloobchod, predaj: -Dámske luxusné konfekcie (odevy). Požičovňa: -společenské šaty pánske, dámske -potravinové.

Široký sortiment ekologickej drogérie a kozmetiky značky Dedra, interaktívne hry a hračky, licenčný detský textil a detské batohy, dáždniky, riad, vlasové doplnky, ale aj kuchynské potreby nájdete na našom e-shope dedracek.cz. Z produktov ekologickej drogérie a kozmetiky ponúkame pracie prášky, aviváže, osviežovače vzduchu, čističe kúpeľní, ...

Prevádzkovateľ aukčného portálu. Internetový obchod. Sprostredkovanie, nákup, predaj: -nový aj použitý tovar cez internet.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, E-shop: - dojčenský tovar - kočíky - autosedačky - postieľky - detské, cestovné, matrace, obliečky - prebaľovacie podložky - prebaľovacie pulty - jedálenské stoličky, chodítka - hračky pre najmenšie deti - kolotoče nad postieľku, hrazdy, hrkálky - trojkolky, odrážadlá - detský textil - ...

Požičovňa svadobných a spoločenských šiat aj do tanečných. obleky: - pánske, detské. Spoločenské šaty, šaty pre družičky. Doplnky pre nevesty.

Postieľky - obliečky, s.r.o. sa zameriava na predaj detských postelí, matracov, dojčenského oblečenia, obliečok, hračiek a mnoho ďalšieho.

E-shop s anatomicky tvarovanou a priliehavou funkčnou bielizňou pre deti, môže a ženy. Predávame bundy, nohavice, mikiny a vesty, spodky, tričká a košele, ponožky, čiapky.

MVDr. Kateřina Farkasová prevádzkuje online detský výberový secondhand.