Ležérny alebo spoločenský štýl? Pánske oblečenie zahŕňa mnoho rôznych typov odevov, ako košele, tričká, svetre, mikiny, tričká, vesty, bundy, kabáty ale aj saká, pyžamá, nohavice, teplákové súpravy či dokonca župany. Obliecť sa štýlovo môže každý.

Eshop -kosmetika -drogerie -školní potreby -detské oblečenie -Dámske a pánska móda -Dámske, pánska, detská obuv -knihy -hry -hračky -domáce potreby.

Internetový obchod, e-shop: - dámske, pánske odevy - obuv - doplnky.

Šitie textilného tovaru. Pranie pre domácnosť, žehlenie, opravy a údržba odevov, bytového textilu a osobného tovaru.

Spoločnosť LOGOTEX s.r.o. sa už od roku 2000 špecializuje na výrobu a distribúciu originálnych módnych doplnkov ako sú pánske kravaty, šatky, motýliky, dámske šály, vreckovky a tiež dáždniky. Naše zákazková výroba kravát vhodná ako pre súkromné osoby, kluby, firmy ale aj štátne inštitúcie. Nájdete nás na adrese Lazaretní 1/7, Brno - ...

predaj - dámske a pánske oblečenie - pletená móda - športové oblečenie

Krajčírska dielňa Vladimír Dušek sa sústredí na zákazkovú malosériovú odevnú výrobu. Kladieme dôraz na kvalitné prevedenie všetkých zákaziek. Preferujeme dlhodobú spoluprácu so zákazníkom. Nájdete nás vo Veselí nad Lužnicí. Šijacie dielňa, malosériová výroba, šitie: - odevné konfekcie - dámske odevy - pánske oblečenie - detské ...

Maloobchod, predaj: - dámske, pánske odevy, konfekcia - jeansy, svetre - dámske, pánske spodné prádlo.

E-shop: - použité oblečenie, odevy (detské, dámske, tehotenské, pánske) - obuv - hračky - kočíky, autosedačky Požičovňa detských potrieb, maškarných kostýmov.

služby: - požičovňa svadobných aj spoločenských šiat - zabezpečovanie svadobných oznámení a doplnkov

predaj: - pánska móda známych českých a zahraničných značiek - luxusné pánske obleky za priaznivé ceny - kvalitné separátne saká - nohavice, kabáty, bundy, košele, pola, tričká, jeansy, svetre, topánky, opasky, kravaty a ďalšie doplnky.

Predaj dámskej konfekcie a ďalšieho textilu.

Maloobchod, predaj: - značkové odevy - jeansy.

Second hand, e-shop: - použité oblečenie, odevy

Spoločnosť Opatex, s.r.o. je dovozcom a veľkoobchodným predajcom použitého textilu. Denne dovážame asi 50 ton netriedeného textilu z krajín EÚ ale aj z ďalších krajín. Tento tovar ďalej triedime na vlastné modernizovanej triediacu linke v areáli našej firmy. Na slovenský trh ponúkame len prvú akosť triedeného second hand tovar. Sídlo spoločnosti ...

Predaj, e-shop - rockovej a metalovej tovar a odevy - mikiny, tričká - opasky - peňaženky.

Česká spoločnosť Lidové tradice a řemesla, o.p.s. prevádzkuje e-shop, ktorý ponúka na predaj moravské, české ľudové kroje a materiál na kroje. Vyrábame kroje aj súčasti krojov - klobúky, čepce, venčeky, šatky, opasky. Obstaráme šitie krojov podľa staršej fotografie i podľa prineseného dielu oblečenia, aj poškodeného. Technika výroby je podobná ...

E-shop - kožené bundy - kožené nohavice - moto bundy, tričká - brašne, opasky.

Internetový obchod, e-shop, kamenná predajňa: - skateshop - štýlové odevy - šiltovky.

Výroba, predaj - bytový textil - rímske rolety - tieniaca technika - záclony, závesy, obrusy, obliečky pre hotely, reštaurácie, drevenice v chalupárskom štýle.

Maloobchod, predaj: - pánska konfekcia od 120cm do 180 cm v páse. - nadmerné veľkosti. Dámske nevedieme.

Internetový obchod, e-shop: - detské odevy - detské pančucháče - dámske, pánske odevy - ponožky - bytový textil - drogérie.