Ležérny alebo spoločenský štýl? Pánske oblečenie zahŕňa mnoho rôznych typov odevov, ako košele, tričká, svetre, mikiny, tričká, vesty, bundy, kabáty ale aj saká, pyžamá, nohavice, teplákové súpravy či dokonca župany. Obliecť sa štýlovo môže každý.

Krajčírstvo, výroba: - dámske a pánske odevy

Predaj bambusového tovaru: - tričká, tielka - spodná bielizeň - ponožky - podkolienky - turbany na vlasy.

E-shopu kresliara a karikaturistu Martina Hrona - originálne humorné tričká, mikiny - spoločenské hry.

Predaj - módne doplnky - dámske, pánske oblečenie - bielizeň - detské oblečenie - pančuchový tovar.

Predaj - módne doplnky - dámske, pánske oblečenie - bielizeň - detské oblečenie - pančuchový tovar.

Predaj: - odevy - dámske a pánske - obuv - doplnky.

Krajčírstvo, výroba: - pánske a dámske odevy - odevy pre poľovníkov

FRIM nadmernej veľkosti Predaj nadmerných veľkostí dámskych aj pánskych XXL až 6XL, celoročná ponuka širokého sortimentu Výroba postelí pre dlhé a ťažšie váhy so zodpovedajúcim matracom. Postele sú prispôsobené aj na šírku. Všetky postele sú vyššie, čo je pohodné pre líhanie a vstávanie.

Predaj: - pánska a dámska konfekcia ŠEVČÍK - obleky zn.ŠEVČÍK - saká spoločenské i športové - nohavice spoločenské i športové - košele, kravaty, motýliky, spony - polokošele, svetre, mikiny - kabáty, bundy a ďalšia pánska móda - dámske šaty, sukne - kostýmy - blúzky a ďalšie

Maloobchod, predaj: - textil - pánske odevy - dámske odevy.

-Výroba textílií, textilných výrobkov, odevov a odevných doplnkov -Návrhárska, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling -Veľkoobchod a maloobchod -Výroba a opravy čalúnskych výrobkov

Dámske aj pánske krajčírstvo. Predaj: - metráž. Šitie: - svadobné šaty na mieru - firemné odevy pre prezentácie a veľtrhy - špeciálne tanečné kostýmy - zákazkové šitie - odevy na mieru - modelová tvorba - športové oblečenie.

Predaj usní. Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: - kožených odevov, kožuchov (kožené odevy, kožuchy). Zákazkové šitie: - kožená konfekcia - dámske a pánske klasické odevy - modelová kolekcia pre náročných zákazníkov - mladá móda, nohavice, sukne, korzety. Služby: - šitie kožených odevov na zákazku - možnosť výberu usní a ...

Predaj: - Pánske a dámske odevy značky Gas jeans.

Predaj oblečenia v štýle vojenského letectva. Predaj dámskeho, pánskeho a detského oblečenia a doplnkov.

Svadobný salón Štýl Požičovňa, požičiavanie: - svadobné šaty renomovaných firiem z Francúzsko, Taliansko, Poľsko, ČR atď. - pánske obleky - detské šaty pre družičky aj mládenca.

Priamy dovozca, veľkoobchod: - second hand odevy v pôvodnom balení, netriedený textil - čistiaca textília savá 100% bavlna vhodná na čistenie strojov a dielenského zariadenia, na upratovacie práce.

Predaj: -módne odevy KENVELO dámske, pánske, detské.

Predaj: - dámska a pánska konfekcia - dámske zimné a letné kostýmy, saká, vesty, sukne, nohavice.

Zaoberáme sa priamym dovozom, veľkoobchodným predajom outlet tovaru. Ponúkame: - pánske - detské - dámske odevy - doplnky všetkého druhu.

Kemada Internetový obchod, eshop: - značkové oblečenie.

Výroba, predaj: - pánske a dámske kožené odevy.

Navigator. Výroba, predaj: - kožené odevy - kabelky - galantéria - nadmerné veľkosti - dodávateľ pre butiky.

Maloobchod, predaj, internetový obchod, eshop: -outletového tovaru luxusných talianskych značiek: -dámska a pánska móda, konfekcia -detské oblečenie aj pánske oblečenie.