Hlavnou úlohou inžinierskych sietí je zaistenie prívodu potrebných energií, ako je voda, elektrina a plyn do domácnosti. Výstavba vodovodov, plynovodov, kanalizácie a prípojok je pri stavbe novostavby základným aspektom, ktorý nemôže byť podcenený.

Stavebná firma. Stavby: -inžinierske -občianske -bytové -priemyselné. Projekčná činnosť.

Stavebníctvo, stavby, stavebná firma: -bytová a komerčná výstavba -rodinné domy a byty na kľúč -stavba v rôznom stupni rozostavanosti -modernizácia stavieb a bytov -vykonávanie stavieb inžinierskych sietí -fasády:

Stavebná firma. Projektová a dodávateľská spoločnosť zameraná na komplexný rozsah služieb od štúdií a projektovanie až po riadení výstavby a uvádzania do prevádzky všetkých diel v rámci investičných dodávok. Služby: - výstavba typových rodinných domov - rekonštrukcia študentských internátov - výstavba inžinierskych sietí a ...

Vykonávame: - zemné a stavebné práce - výstavba inžinierskej siete, vodovody a kanalizácie - stavebná činnosť.

Výstavba: - inžinierske siete - podzemné stavby - pozemné stavby - banské a ekologické stavby.

Činnosť: - príprava a predaj pozemkov na výstavbu rodinných domov.

Stavebná firma. Výstavba, rekonštrukcia: - občianske stavby - rodinné domy - inžinierske siete. Rekonštrukcia, prestavby: - byty, bytové jadrá Zateplenie fasády domu. Práca: - zemné a výkopové - búracie a demolačné - údržba komunikácií - maliarske a natieračské, maľby a nátery. Montáže, opravy: - rozvody potrubia, potrubné ...

Vykonávame čistenie kanalizácie, potrubia, nádrží, lapol, opravy kanalizácie pomocou bezvýkopovej technológie aj klasickým výkopom. Ďalej revízia kanalizácie TV kamerou, zisťovanie smeru sondou. Prenájom a servis mobilných WC, umyvárne, sanitárna technika.

Stavebná firma. Generálny dodávateľ stavieb. Práca: -novostavby. -rekonštrukcia budov. -výstavba inžinierskych sietí. -komunikácia, parkovisko. -búracie práce. -zemné práce. -betonárske.