Ak si kúpite dom z dreva, či už to bude zrub, drevenica či iná drevostavba, iste oceníte jeho pozitívne vlastnosti. Ak zháňate lacné celoročné bývanie, kúpte si mobilný dom (mobilhome), ktorý môže slúžiť aj ako chata alebo záhradný domček.

Výroba, predaj: - drevené debny - atypické palety - palety drevené prosté - drevené palety EUR (europalety) - hranoly - podlážky, podložky, veka. - pergoly - nábytok z paliet Sušenie a ošetrenie reziva Výkup a predaj: - palety EUR použité.

Ján Stříteský sa zameriava na výrobu dreveného a laminovaného nábytku, na stolárstvo, výrobu pergol a prístreškov a postará sa aj opravy a renovácie.

Stolárstvo. Výroba: -nábytok na mieru. -kuchynské linky. -dvere. -schodisko. -altány, pergoly, terasy.

Služby -projektové, projektovanie. Výstavba -byty, rodinné domy -individuálne projekty, katalógy -doplnky žumpy, prístrešky, garáže, záhradné domčeky, stavby -poradenstvo, poistenie. Obchodné zastúpenie firmy EUROLINE Bohemia s.r.o., Brno.

Tesárske práce: - krovy - strechy - záhradné stavby - rekonštrukcia historických objektov. Výstavba: - drevostavby na kľúč.

Tesárstvo. Stavby: -zrubové konštrukcie -chata, chaty, dom, domy -guľatina s minimálnym priemerom 32cm -ručne zbavená kôry a ošetrená postrekom proti drevokaznému hmyzu a hubám.

Spoločnosť ARKÝŘ, spol. s r.o. sa zaoberá kompletnou realizáciou striech. Špecializujeme sa na tesárske, pokrývačské a klampiarske práce, debnenie, montáž drevených priehradových väzníkov a montáž strešných okien. Vykonávame zastrešenie pre novostavby rodinných a obytných domov, občianskych stavieb aj ich opravy a rekonštrukcie. Zhotovujeme ...

Výstavba, stavba: -drevostavby. -drevené rodinné domy. -altány, terasy. -drevené obklady.

Elektroinštalácia, elektropráca. Elektromontážne a elektroinštalačné práce. Výstavba rodinné domy (RD): - drevostavby. Montáž: - sadrokartóny.