Solárne elektrárne sú vhodné pre rodinné domy, obchodné a priemyselné podniky. Pomáhajú znížiť náklady za elektrickú energiu a tým šetriť domáci alebo firemný rozpočet. Rozlíšiť možno solárne elektrárne autonómne, hybridné a klasické, podľa typu pripojenia

komplexné služby - fotovoltaické elektrárne pre rodinné domy. Realizácia fotovoltaických elektrární.

Solárne systémy, zámočníctvo, vráta Hörman. Realizácia a všetok servis solárnych elektrární na kľúč, vrátane dodávky jednotlivých komponentov.

Stavebná firma: - kompletná stavebná činnosť - developerské projekty v bytovej výstavbe - zemné a výkopové práce - ručné, strojné - výstavba solárnych elektrární. Požičovňa stavebných strojov. Predaj, servis: - stavebné žeriavy - mobilné betonárky. Predaj konštrukčných stenových polystyrénových systémov.

Spoločnosť je certifikovaná ISO 9001:2010. Predaj, montáž, oprava, údržba: -silnoprúdové energetické káble -káblové súbory REYCHEN, CELPAK, 3M -vedenie silnoprúdu -rozvody káblové aj vonkajšie. Výroba: -rozvádzačov. Zemné práce. Realizácia a správa elektro fotovoltaických fariem a elektrární. Verejné osvetlenie (VO) obcí.

Evora CZ, s.r.o. je výhradne česká spoločnosť, ktorá sa zaoberá technológiami a vnútorným prostredím moderných stavieb či rekonštrukcií a pomáha bývať ľuďom lepšie a lacnejšie. Člen Centra pasívneho domu, CHKT a CAFT. Služby v oblasti TZB: - konzultácie s našimi odborníkmi - vypracovanie návrhu - vypracovanie projektu - realizácia - ...

Dovoz vín zo zahraničia - biele a červené vína z Macedónska.

Spoločnosť SEENUS s.r.o. sa zaoberá fotovoltaikou. Realizujeme solárne elektrárne. Vykonávame montáž a servis solárnych panelov, elektrární. Vybavíme tiež dotáciu na fotovoltaické elektrárne. Prednostne realizujeme zákazky v okolí Turnova s ohľadom na následný servis a eko dôvody. Nájdete nás na adrese Mašov 91, Turnov.

Izolatérske práce, montáže: -fúkaná tepelná, zvuková a protipožiarna izolácia ťažko prístupných priestorov.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení. Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení. - zabezpečenie komplexnej servisnej činnosti fotovoltaických elektrární - projekčné a poradenskú činnosť pri návrhu výrobní elektrickej energie - vedenie stavieb - revízna ...

Dotácia z EÚ. Dotačné poradenstvo: -v oblasti čerpania finančných prostriedkov zo štrukturálnych fondov EÚ -pri plnení požiadaviek zákona č.40/2004 Zb. o verejných zákazkách.