Páčia sa vám sklenené sprchové kúty, sklenené zábradlia, schodiská či sklenené obklady? Sklenárske práce zabezpečia brúsenie, vŕtanie, fazety, pieskovanie a zasklievanie výkladov, striech, dverí a okien. Vyberajte z matovaného, izolačného a kaleného skla.

Sklenené obklady, grafoskla, posuvné dvere, prístrešky, zábradlia, zasklievanie pergol, sprchové kúty, zásteny, steny atď.

Realizácia na kľúč: - elektricky ovládané sklá a fólie - PDLC sklá a fólie - SPD skla - laminácia skiel - celosklenené konštrukcie - sklenené dvere, steny, sprchové kúty, ai.

Výroba a spracovanie skla: -sklo a zrkadlá pre stavby, interiéry a nábytok. -sprchovacie kúty.

práca: -sklenářství, sklenárske -zasklívání, zasklenie okien, dverí, výlohy -bezpečnostné skla, sklo -matování-pieskovanie -vitráže -rámování -dekorace do bytu -opracovní skiel, brúsenie, leštenie hrán -fazetování (fazetovanie) -dodávky rezané i opracované skla pre okná, dvere a presklené konštrukcie v exteriéri a interiéri -dodávka ...

Sklenárstvo. Všetky sklenárske práce v celej SR. Zasklievanie - okná, dvere, výlohy, strechy, výťahy. Dodávka, montáž: - sklá - matovaná ornamentné, farebná, izolačné, protipožiarne, nepriestrelná, bezpečnostná - sklenené steny - zrkadlá, zrkadlové steny - žiaruvzdorná skla do krbu - bezpečnostných a farebných fólií. Výroba: ...

Výhradný dodávateľ exkluzívnych zastrešenie terás, presklených terasových prístreškov, pergol a letných záhrad pre Českú republiku a Slovensko. Už od počiatku kladie naša spoločnosť WIDOMA s.r.o. veľký dôraz na jedinečný charakter dodávaných produktov vrátane vysokých požiadaviek na ich prvotriednu kvalitu a dlhodobú funkčnosť. Vo výhradnom ...

Sklenárske práce, rámovanie a paspartovanie

Sklenárstvo, sklenárske práce, skláreň: - rezanie, brúsenie, opracovanie, pieskovanie a vybrusovanie, leptanie skla. Výroba: - sklenený a zrkadlový nábytok - americké vitráže - zrkadlové steny. Ručné fazetovanie malých skiel.

Výroba: - celosklenené dvere - posuvné systémy - kovania.

Naša spoločnosť sa zaoberá výrobou a montážou sklenených prvkov. Dodávame celosklenené dvere a sprchové kúty na mieru. Ponúkame kovanie na sklo a ďalšie komponenty.

Všetky sklenárske práce Vám zaistí Roman Janeček. Svojim zákazníkom poskytujeme zasklievanie okien, dverí, nákladov, skleníkov, zimných záhrad a ďalších. V rámci sklenárskych služieb režeme sklo a zrkadlá. U nás si môžete zaistiť drobné sklenárske opravy až po väčšie opravy skiel. Ďalej robíme opracovanie skla, brúsenie skla a jeho leštenie, ...

Stavebná činnosť: -stavby na kľúč -oceľové, monolitické konštrukcie -inženýrské siete -rodinné domy -Priemyselné objekty -zateplování. Predaj stavebnín. Montáž, predaj: -sklenářství.

Činnosť: - sklenárstvo - stolárstvo. Pilarska výroba v Jemnici, nábytok a stavebné rezivo, eurookná, altány, pergoly. Sklenárske práce s hlavným zameraním na výrobu izolačných dvojskiel a trojskiel.

Všetky práce so sklom Tvoríme farebné sklá do kuchyne, ozdobné pieskovanie a sprchové kúty.

Zasklievame okná, dvere, lepíme zrkadlá, zhotovujeme sklá na stoly alebo police. Rámujeme obrazy, výšivky, zrkadlá a robíme paspartovanie

Sklenárstvo Salaj Vinary služby: - sklenářství - zasklievanie okien, dverí - rámovanie obrazov. Výroba: - termoizolačné dvojskla - celosklenené dvere, sprchové kúty.