Zháňate novú kuchynskú linku či vstavaný nábytok? Stolárska činnosť zahŕňa výrobu nábytku do domácnosti na mieru. Súčasťou služieb stolárov sú aj konzultácie, poradenstvo, zameranie priestoru, návrh riešenia, výroba, dodávka domov a kompletná montáž.

Spoločnosť RETOS VARNSDORF s.r.o. sa zameriava na výrobu, predaj, opravy a servis CNC strojov, horizontálnych vyvrtávačiek. Dodávame nové aj repasované stroje, náhradné diely, všetko príslušenstvo a sprievodnej dokumentácii. Zameriavame sa prevažne na tuzemský trh, západnú Európu a Rusko, realizovali sme však aj dodávky do USA, Kanady, Austrálie ...

Zákazkové stolárstvo - výroba industriálneho nábytku, interiérových dverí, vinylových a drevených podláh, terás a ďalšie

Stolárske práce. Výroba: -kuchynský nábytok -vstavané skrine -drevené obložky -postele -stoly

100wood sa zameriava na zákazky na mieru z dreva do interiérov aj exteriérov. Spoločnosť vyrobí pre Vašu domácnosť schody, nábytok, kuchyne a podlahy a na záhrade Vám postaví pergolu, chatku, vráta a mnoho ďalšieho. Výrobu poskytuje aj podnikateľským subjektom.

Stolárstvo. Výroba - dvere, vráta - drevostavby - záhradný nábytok - posedy a prístrešky pre zver - orientačná tabuľa pre mapy a cyklotrasy.

Práca, výroba: -truhlárstvo -zákazková výroba -kuchyňa -interiéry -starožitný nábytok.

Výroba, predaj: - kuchynské linky - obývacie steny - detské izby - vstavané skrine.