Ohrevné zariadenie pre štandardné, domáce aj priemyselné aplikácie zahŕňajú temperačné články, armatúry, infrapanely, vykurovacie panely, tepelné čerpadlá, vyhrievacie podlahy, ale aj potrubia pre vykurovacie kvapaliny, vedenie tepla, bojlery či kotly.

Predaj: -priemyselné čerpadlá -spojovacie potrubné systémy, vývevy, dúchadlá, miešadlá, elektromotory, prevodovky a priemyselné armatúry.

Veľkoobchod, maloobchod: -koupelnové štúdio -vodovodní batérie -vany -sprchovací kúty -sprochové boxy -Masážne boxy -parní kúpele -koupelnový nábytok -Masážne panely -koupelnové doplnky -sanitární keramika -obklady a dlažby -koupelnové radiátory.

Výroba a predaj radiátorových sušiacich stien. E-shop: - radiátory - sušiče stien - infrakúrenie - čerpadlá - armatúry - potrubné rúry - i.

Opravy, servis + čistenie plynových a kondenzačných kotlov.

Spoločnosť KOMO mark s.r.o. so sídlom v Ostrave sa už od roku 1998 zaoberá vývojom, výrobou a následným predajom odvádzačov parného kondenzátu, spätných ventilov a ďalších armatúr súvisiacich s parným a kondenzátnym systémom. Súčasne predávame aj armatúry od iných výrobcov. Samozrejmosťou je aj poradenstvo v oblasti parného a kondenzátneho ...

Spoločnosť Technomont Frýdek - Místek s.r.o. vznikla už v roku 1992 ako rýdzo česká firma orientovaná predovšetkým na energetický, chemický a celulózový priemysel. Do nášho portfólia služieb patrí predovšetkým výroba oceľových konštrukcií, filtrov, odprašovacích a filtračných zariadení, tlakových a beztlakových nádrží, tepelných výmenníkov, ...

Výroba: - rúrka - reťazové dopravníky Predaj: - priemyselná tepelná technika - termoolejové kotly - parné vyvíjače - kotly na spaľovanie biomasy - čerpadlá - vývevy.

Solárne systémy na ohrev vody Tepelné čerpadlá

Opravy, nastavenia, prestavby, predaj: - priemyselné armatúry. Zastúpenie značiek: - Berluto, Herosa, Sýr, Spirax Sarco a Maw. Druhy armatúr: - poistné ventily - redukčné ventily - prepúšťacie ventily - uzatváracie a regulačné ventily - odvádzače kondenzátu - spätné klapky - guľové kohúty - filtre.

Maloobchod, predaj, e-shop, montáž: -plynové spotrebiče

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, revízia, montáž: -kotle -čerpadlá -radiátory

Dovozca hasičského vybavenia a techniky. Dodávame hadice, armatúry, prúdnice, ochranné odevy, záchranné prostriedky, hasiace prístroje a náplne do nich.

práca: - sanácia potrubia bezvýkopovou metódou Insak, technológiou založenou na princípe zatiahnutie vložky z textilného rukávce nasýteného živicou, tzv. inverzným procesom - sanácia potrubia bezvýkopovou metódou UV lampami - monitorovanie potrubných sietí TV-kamerou - lokálne opravy potrubných sietí kanalizačnými robotmi, krátkymi ...

Výroba, montáž, servis: -galvanické linky, neutralizačné stanice a úpravňa vody -zvárané technologické vane, nádrže, skladovacia a zberná nádržka -potrubný systém a armatúra pre kyseliny, lúhy, agresívne médiá -odpadová a zberná nádržka -čerpadlá a separátory -bazény, nádrže

Montáž: - investičné celky. Výroba: - oceľové konštrukcie - potrubné mosty - potrubné rozvody na mostoch - technologické a tlakové nádoby, - nerezové a železné nádrže - zásobníky a chladiče. Opravy: - uzatváracie armatúry.

Predaj, e-shop. Kúpeľne: -vodovodné batérie -bezdotykové batérie -bezdotykové splachovače -kúpeľňové doplnky -kúpeľňový nábytok -moduly pre závesné WC -sanitárna keramika -sprchovacie kúty -sprchové masážne boxy -vaňové zásteny, plast, smalt. Bojlery a ohrievače vody: -bojlery elektrické, kombinované. Drezy, kúrenie: -expanzné ...

Činnosť: - stavebná činnosť - rodinné domy - termovízia - montáže technológií

Oprava, servis, plynoservis : Bereta, Dakon, Unical, Therm, Immergas, Viadrus, Attack ..... atď Revízia kotlov tuhé palivo: Kovarson, Viadrus, Attack, Opop, Dakon, Benekov...........atď.

Činnosť: - výhradný predajca predizolovaného potrubia ZPU v SR

Spoločnosť LEKON Group s.r.o. je obchodno - výrobnou firmou, ktorá už niekoľko rokov dodáva na náš trh komínové systémy špičkovej kvality slúžiace na čistenie a opravám komínov. V našej stálej ponuke nájdete nerezovej jednostenné vložky pevné aj flexibilné a to ako pre spotrebiče atmosférické tak i pretlakovej. Ďalej ponúkame izolované, fasádne ...

Stavebná a obchodná činnosť - vodo topo plyn - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - plynárske práce - zámočnícke práce. Predaj - predaj kotlov JUNKERS, DAKON, VIADRUS, VAILANT, THERM - vodo topo plyn materiály. Autoopravovňa, autoservis - karosárske práce - automechanické práce.