Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Centrum tepelnej techniky s.r.o. je spoločnosť poskytujúca: -tepelné čerpadlá, fotovoltaiku -priemyselné kotolne, kotly na biomasu -zariadenia na energetické úspory

Spoločnosť ECOINTECH, s.r.o. sa zameriava na kovovýrobu, pôsobí v oblasti energetiky, potravinárskeho a chemického priemyslu, ďalej si poradí aj so spracovaním nerastných surovín, repasiou filtračných zariadení a ich servisom.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - čerpadlá (pumpy) - príslušenstvo

Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci BOZP, požiarnej ochrany PO a hygieny práce - školenia zamestnancov a zamestnávateľov.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - priemyselné stavby - rekonštrukcia - oceľové haly - demolačné a búracie práce - inžinierske siete Nákladná autodoprava

- Služby v oblasti odsávanie výfukových plynov, prachu, pachu a dymu (návrh, dodávka, montáž, servis) - Riešenia a interiérov a TZB - Internetový obchod - Zámečnictví, nástrojárstvo - Predaj a servis čerpadiel, miešacie techniky a náhradných dielov

Beskydské výťahy s.r.o. sa zameriava na projektovanie, výrobu, servis a realizáciu výťahov a opláštenie šácht.

Stolárstvo. Výroba: - nábytok (spálňa, detské a obývacie izby) - kuchynské linky, kuchyne - schodisko - okná, dvere - podlahy - kancelársky nábytok - zimné záhrady.

Kováčstvo, kováreň. Ručná zákazková výroba, predaj: - ploty, brány, zábradlia, mreže - krbové náradie, náčinie - kovový nábytok, interiérové doplnky, ozdobné predmety, kovanie, petlice.

Spoločnosť Moderné Garáže s.r.o. sa zameriava na výrobu a montáž garáží, garážových prístreškov, skladov, záhradných domčekov a pergol.

Výhradný dovoz mazív GT85 a SG85. Univerzálne mazivo na báze rozpúšťadla s prísadou PTFE.

Certifikovaný predaj, záručný a pozáručný servis, oprava: - kompresory - rotačné a lamelové kompresory - skrutkové kompresory - dúchadlá, vývevy.

Výroba, dodávky, servis, oprava: - zariadenia na výrobu, dopravu a ukladanie betónu - betonárne - pásové dopravníky - riadiace systémy - recyklačné zariadenie na spracovanie zvyškových betónov - autodomiešavače s čerpadlom betónu - čerpadlá betónu. Spracovanie návrhu, projekcia: - nové betonárne - recyklačné zariadenie.

Montáž, oprava, servis: - elektronická zabezpečovacia signalizácia - elektronická požiarna signalizácia - kamerové systémy - telekomunikačné zariadenia