Kováčstvo nie je remeslom minulosti. Moderné kováčske práce dokážu vykúzliť nádherné výrobky, ako v prípade ručného, tak aj strojových kovania. Umelecké, klasické, zápustkové či iné druhy kovania patria medzi základné spôsoby tvarovania kovov aj dnes.

Výroba: -ploty -mreže -brány - krídlové, posuvné, bez pohonu, s pohonom -zábradlie -svietidlá -náradie ku krbom a udiarňam -reštaurovanie zámkov -kovaný autorský nábytok -závesy dverí.

Služby, výroba: -umelecké kováčstvo.

Umelecký kováč a reštaurátor - reštaurátorstvo s licenciou MK.

Zaoberá sa vyrábaním schodísk, zábradlia, ale aj kováčskou výrobou iných kováčskych produktov. Na trhu pôsobím už od roku 1997 a moje dlhodobé skúsenosti sa odvíja na kvalite práce. Každej objednávke od klienta venujem náležitú starostlivosť, aby výsledná práca spĺňala všetky klientove predstavy a požiadavky. Dodacia lehota je väčšinou do 4 ...

Metalurgia a kováčstvo - výroba: - zápustkové výkovky tvárnené za tepla pod tlakom - tepelné spracovanie (normalizácia, zušľachtenie, žíhanie namäkko, rozpúšťacie žíhanie) - výroba špeciálneho náradia na tvarovanie za tepla. Výkovky pre: - automobilový, poľnohospodársky, zdravotný a zbrojný priemysel.

Kovovýroba. Remeselnícke práce: - zámočnícke - kovoobrábačské - sústružnícke - frézarské - kováčske.

Zámočníctvo Smolinka Kroměříž vyrába a montuje štandardné aj atypické výrobky zo železa i ocele. Zámočnícke práce: - zákazkové výrobky zo železa a ocele - vráta, brány, schody, ploty, mreže, prístrešky, zábradlia - oceľové konštrukcie. klampiarske práce - výrobky z materiálov meď, titánzinok, pozink. kováčske práce - na predaj ...

Umelecké kováčstvo, reštaurátorstvo, nožiarstvo, výroba z nerezu, zámočníctvo.

Kováreň VIVA je jedna z najmodernejších kováční strednej Európy. Výroba: - zápustkové výkovky z legovaných, mikrolegovaných, uhlíkových a konštrukčných ocelí.

Výroba: -kované mreže, vráta -krbové náradie -bytové doplnky -vývesné štíty -znaky firiem, písmená (z farebných kovov). Oprava, reštaurovanie: -historické -slohové -kováčske.

Práca: -kováčske -kované zábradlia, ploty, brány, mreže, krbové náradie, kľučky, štítky, pánty, stoličky, stolíky, vývesné štíty a mnoho ďalšieho. Ostríme: -krumpáča, motyky, sekery, kliny na drevo atď. Vykonávame: -rôzne opravy vrátane podkovania koní.

Kováčstvo. Zámočníctvo. Výroba: - dekoratívne, celokovový, ručne vyrábaný nábytok - brány - krídlové aj pojazdové - kovové ploty - ochranné i okrasné mreže - schodisko, zábradí - zbrane. Všetko je v kovanom aj v zámočníckej prevedení, alebo kombinácia s drevom či Lexan. Renovácie a rekonštrukcie.

Služby: -opravy cestných, nákladných vozňov -vykonávanie technických kontrol -opravy motorov a prevodoviek -opravy štartérov a alternátorov -zváračské, kováčske, zámočnícke práce.