Ekologické stroje a zariadenia môžu výrazne znížiť negatívny vplyv tovární a výrobní na životné prostredie. Kúpa ekologických strojov, pásov, čerpadiel, vozíkov, manipulačnej techniky a dopravných strojov by teda mala byť samozrejmosťou.

Dodávka, montáž: - plynové a elektrické vykurovanie - kotolne - klimatizácie a vzduchotechnika - rekonštrukcia zdrojov tepla - meranie a regulácia. Projekčná činnosť. Elektromontáže. Solárne systémy a tepelné čerpadlá.

Realizácia stavieb: - hrubé stavby - rekonštrukcia bytových jadier na kľúč - nízkoenergetické podlahové vykurovanie - solárne systémy - zateplenie fasád.

Dodávka, montáž, servis: - solárne systémy - vykurovanie a chladenie - tepelné čerpadlá - kondenzačné kotly - klimatizácia - inteligentné riadenie vykurovania.

Úprava pitnej a úžitkovej vody: -dezinfekce vody UV žiarením -změkčování vody -filtrace vody -odstraňování železa a mangánu z vody -úprava vody v bazénoch. -poradenstvo v oblasti úpravy vody.

predaj: -tepelné čerpadlá IVT -zemní kolektory -kotle na biomasu. Stavebná činnosť

RENAULT: -autorizovaný predajca - koncesionár -autosalón, autoservis, obchod, predaj -leasing, úver, predaj na protiúčet -nové osobné a úžitkové vozidlá všetkých modifikácií -predaj originálnych náhradných dielov a doplnkov www.renaulttrebic.cz PREDAJ ojazdených vozidiel značky RENAULT (vek 1-3 roky, 24 mesiacov záruka, vozidlá ...

Prejdite na lacný a účinný spôsob vykurovania našimi tepelnými čerpadlami vzduch-voda. Na trhu s vykurovaním pôsobíme dlhé roky. Ročne namontujeme vyše 100 nových tepelných čerpadiel. Postaráme sa o projekt, inštaláciu čerpadla i následný servis a pripravíme za vás aj podklady na získanie dotácií. Naše tepelné čerpadlá vzduch-voda sú ...

Predaj, montáž, inštalácia: - tepelné čerpadlá - solárne systémy - rekuperácia do rodinných domov - plynové kotolne - zónové regulácie a zálohované čerpadlá Jablotron Montáž a servis regulácií Siemens RVS, RVA Projekcia vykurovacích systémov a rekuperácií

predaj: - tepelné čerpadlá - solárne panely - sanitárna technika.

Alternatívne zdroje, montáž, servis, Fotovoltaické systémy, úspory, dotácie Elektronické zabezpečovacie a kamerové systémy Elektromontážne práce, opravy, revízie, bleskozvody Internet provider, hosting service. Služby: - bezdrôtové pripojenie - webhosting. Poskytovateľ intnernetového pripojenia.

Rekonštrukcia, modernizácia. Stavebná spoločnosť: -stavebníctvo, -stavebná činnosť -novostavby -oprava -rekonštrukcia -modernizácia bytov, domov, nebytové priestory -podlahárske práce. Rekonštrukcia: -kúpeľne -kuchyňa -pivnice -podkrovie -garáže -balkóny. Fasády Maľovanie vnútorných ...

Poradenstvo, predaj, dodávky, montáž, servis: -solárne panely, fotovoltaické systémy -fotovoltaické panely KYOCERA -meniče napätia Fronius -konštrukčné prvky Schletter -staviame solárne elektrárne na kľúč -poradenstvo (návštevnosť, legislatíva).

- úpravy vody - projekcia TZB - hospodárenie s vodou

Zaistíme pre Vás dodávku a inštaláciu kotlov na tuhé palivá a plyn, tepelných čerpadiel, krbov a kachlí, solárnych systémov, klimatizácií, revíziu kotlov. Vykonáme kompletnú realizáciu technického zabezpečenia budov.

Vodoinstalatérství, kúrenárstvo Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plynmi -Povrchová úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Velkoobchod a maloobchod -Výroba kovových konštrukcií a kovových výrobkov Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie

Fit dom 2016 s.r.o. sa zameriava na čistenie vykurovacích systémov, montáže solárnych systémov a na vodoinštalačné, kúrenárske a plynárske práce.

LTW Battery s.r.o. sa zameriava na úsporu CO2 a na prenájom nehnuteľností.

LTW Battery s.r.o. sa zameriava na úsporu CO2 a na prenájom nehnuteľností.

Spoločnosť je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001:2001 Dodávky, montáž zariadenia, rekonštrukcia, zariadenie na dodávku tepla, vody a plynu: -TZB pre občiansku a priemyselnú výstavbu -tepelné zdroje -kotolne a kogeneračné jednotky na spaľovanie bioplynu. -ústredné vykurovanie, systémy ÚK -kotolne a výmenníkové stanice ...

PLYN-SERVIS B&L s.r.o. realizuje predaj, servis, montáž: -plynové kotly, ohrievače, ohrievače - solárnych systémov - predaj plynové spotrebiče - sporáky, ohrievače, ohrievače, variče, vstavané spotrebiče, kotly a pod.)

Spoločnosť Pompier s.r.o. úzko spolupracuje s firmami s dlhoročnou tradíciou a praktickými skúsenosťami z inštalácií ako tepelných čerpadiel, tak solárnych systémov, ale aj ďalších odborov úzko nadväzujúcich.