V gastronómii sa uplatňujú rôzne technológie. Vyberajte z bohatého sortimentu chladiacej a mraziacej technológie, drvičov odpadov, konvektomatov, krájacích a nárezových zariadení, lisov, ohrievačov, pecí a rúr, robotov alebo váh, varičov a zásobníkov.

Vybavenie kuchynských prevádzok v oblasti profesionálnej gastronómie

Priemyselná klimatizácia Praha, Kolín, Brno, Hradec Králové, Pardubice Chladiareň a klimatizačná technika. - chladiace a mraziace boxy - chladiace vitríny - klimatizačné zariadenie - prepravné chladenie - registračné zariadenie - chladiarne zomrelých. - chladenie potravinárskych strojov Tepelné čerpadlá vzduch - voda

Predaj montáž servis: - výčapná technika rozvody - potrubie nerez - výčapné pulty.

Predaj, servis, nerezová výroba a návrhy technológií: - gastronomické zariadenia - profesionálne umývacie stroje -sporáky - vyprážajúce panvice.

Maloobchod, predaj, oprava, servis: -vykurovacie a ohrievacie zariadenia -zariadenia pre veľkokuchyne

Predaj, e-shop - gastro vybavenie - hotelový porcelán, sklo - vybavenie kuchýň.

Výroba, obchodná činnosť: - vybavenie gastronomických prevádzok(veľkokuchyne, hotely, reštaurácie, školské jedálne, cukrárne - plynové konvektomaty - regenerátory - nápojová technika - pece.

Predaj, maloobchod, veľkoobchod, e-shop: - gastropotreby - mäsiarske a kuchárske potreby

Servis. - práčky, umývačky, sporáky. Špecializujeme sa na predaj gastro zariadení pre verejné kuchyne. Zaistíme dodávku, montáž a odborný technický servis. Našimi zákazníkmi sú školské kuchyne, závodné jedálne aj reštaurácie.

Predaj a servis: Váhy, závažia Nárezové stroje Čistiaca a upratovacia technika Dĺžkové meradlá na metrový tovar Pokladne Mlynčeky na mäso

Predaj, servis, opravy: - nárezové stroje - mlynčeky na mäso - váhy - baliace stroje - píly na kosti - pokladne - grily - teplé a chladiace vitríny a pulty - konvektomaty - lapače hmyzu - nerezové gastro zariadenia.

PALUX je už viac ako 50 rokov jedným z najdôležitejších výrobcov špičkového kuchynského zariadenia pre všetky oblasti verejného stravovania. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam ako výrobca a dodávateľa kompletných kuchýň vieme, že profesionálna kuchyňa je vždy investícia vyžadujúca dôkladnú úvahu, aby zákazníkovi zaručila úspech aj z dlhodobého ...

Služby: - sanitácia výčapných zariadení - servis výčapných zariadení

Výroba, oprava: -pekárske stroje -pece -plničky šišiek -rezničovače -plynové stoličkové variče -vyguľovače cesta -mlynčeky na mak. Výroba: -odznaky, plakety -prívesky na kľúče, otvárače -drobné reklamné predmety.

Predaj, montáž, servis: - gastrozariadenia, gastrovybavenie - veľkokuchynské zariadenia Gastrobazár.

Predaj, servis: - gastro zariadenia - vybavenie veľkokuchýň, hotelov, reštaurácií

Poradenstvo, plánovanie, projekcia: -gastronomické prevádzky. Dodávka, montáž, servis: -gastronomické zariadenia -prevádzkové inventáre. Veľkoobchod gastro nerez: -pracovné stoly -sporáky, fritézy, grily -mikrovlnné rúry, salamandre -konvektomaty, kávovary -výčapné zariadenie -nárezové stroje, nože -chladiace a mraziace ...

Internetový predaj, e-shop: - gastronomické vybavenie kuchýň, kuchynskej techniky, riadu a všetkých doplnkov. - vybavenie hotelov, výčapov, barov, reštaurácií a jedální.

Maloobchod, predaj, oprava, servis, bazár: -gastrozariadenia

Vybavenie hotelov, reštaurácií a ostatných gastronomických zariadení: - hotelový a tenkostenný porcelán - sklo - nerezový a smaltovaný riad - jedálne lístky - hotelový textil - papierový program - hotelová kozmetika.

Vzorková predajňa + regionálna zákazková kancelária: -vybavovanie hotelov, reštaurácií, ostatných gastronomických zariadenia -hotelový a tenkostenný porcelán -sklo -nerezový a smaltovaný riad -jedálne lístky -hotelový textil -papierový program.

Predaj: - vybavenie pre gastronomické prevádzky - sanitárna keramika - obklady - dlažby - okná - dvere - keramické farby - materiál na dekoráciu keramiky.